Målningstillbehör

Är det dags att renovera hemma? Hos Byggmax hittar du alla verktyg du behöver för att göra om hemma. Bra verktyg ger bästa resultatet och med verktyg från Byggmax blir det enkelt och smidigt att måla om hemma.

 

Ett enkelt sätt att förändra ditt hem

Inomhusmålning är ett enkelt sätt att fräscha upp ett helt rum på. Med målningstillbehör från Byggmax kan du lita på att arbetet går enkelt och smidigt. Måla väggarna med en roller för ett snabbt resultat. Välj din roller utifrån vilken typ av yta du ska måla. En roller med kort lugg ger en slät vägg  och en roller med lång lugg ger väggen struktur. Kom ihåg att du också bör använda en mindre pensel för små detaljer som till exempel runt dörrar och lister. Oavsett vilket resultat du är ute efter är det lätt att hitta rätt produkter hos oss. Fråga gärna våra butiksexperter efter fler tips!

 

Skapa din personliga oas

Hos Byggmax finns alla verktyg och produkter du behöver för att lyckas med ditt renoveringsprojekt. Våra målningstillbehör ger ett snyggt och hållbart resultat. Kom ihåg att innan du börjar måla är det viktigt med förarbete. Ett tips är att dammsuga väggar och lister eller sopa dem med en mjuk borste. Sedan är det bara att börja måla med våra penslar och roller. Kom ihåg att rengöra dina verktyg efter målning, på så sätt håller de för fler användningstillfällen. Vi har även ett stort utbud av verktyg, fästen och andra tillbehör som hjälper dig att lyckas med dina gör-det-själv-projekt. Vi hjälper dig att skapa ett personligt hem som du kan njuta av länge.Köp billiga målningstillbehör hos Byggmax

Välkommen in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av målningstillbehör. Med våra målningstillbehör kan du skapa ett vackert och hållbart resultat. Vi har alla penslar och tillbehör som behövs för att fixa hemma.  

 

101 artiklar

 1. Latexfog
  300ml
  Latexfog
  Pris från
  11 95 kr /st
 2. Vävlim
  5L
  Vävlim
  Pris från
  81 95 kr /st
 3. FÄRGBORTTAGNING NITOR
  700ml
  FÄRGBORTTAGNING NITOR
  Pris från
  195   kr /st
 4. PACKTEJPHÅLLARE M/2 RULLAR 50M TEJP
  50m
  PACKTEJPHÅLLARE M/2 RULLAR 50M TEJP
  Pris från
  40   kr /st
 5. FOGSKUM BOSTIK
  Helårsskum, 750 ml
  FOGSKUM BOSTIK
  Pris från
  119   kr /st
 6. LATEXFOG BOSTIK
  Målningsfog, 300 ml, vit
  LATEXFOG BOSTIK
  Pris från
  36 95 kr /st
 7. Penseltvätt Nitor
  1 l
  Penseltvätt Nitor
  Pris från
  58 95 kr /st
 8. Tvättduk Nitor
  Impregnerad
  Tvättduk Nitor
  Pris från
  35 95 kr /st
 9. Rengöringsdukar Nitor
  100 st
  Rengöringsdukar Nitor
  Pris från
  99 95 kr /st
 10. Fasadrengöring Alg & grön Nitor
  2,5 l
  Fasadrengöring Alg & grön Nitor
  Pris från
  349   kr /st
 11. Allrent rengöring Nitor
  750 ml
  Allrent rengöring Nitor
  Pris från
  36 95 kr /st
 12. LÄTTFIX UNIVERSAL BOSTIK
  15 kg
  LÄTTFIX UNIVERSAL BOSTIK
  Pris från
  299   kr /st

101 artiklar