Skjutdörrar

Är du i behov av nya garderobsdörrar? Hos oss hittar du skjutdörrar i olika storlekar och material, med eller utan speglar och dekor.

Skjutdörrar för alla rum

Har du precis byggt en snygg ny garderob eller behöver du bara byta ut de gamla dörrarna? Oavsett vilket så kan du hos oss på Byggmax hitta dörrar till garderob som passar till just ditt projekt. Här finns dörrar i olika storlekar och utseenden. Du kan välja mellan dörrar med dekor eller med eller utan speglar. Det går att justera takskenor och sätta på hjul och det går även bra att kapa dörrarna efter behov. Genom att använda skjutdörrar sparar du plats och får en stilren inredning. Älskar du öppen planlösning men uppskattar samtidigt det praktiska med att ha separata rum så kan det vara en bra lösning att sätta upp en garderob med snygga dörrar.

Stilrent och praktiskt

Skjutdörrar är ett riktigt bra sätt att avgränsa förvaringsplatser och samtidigt ge ett rum en extra detalj. Saknar du förvaring för att du har diagonala väggar eller sneda och låga tak så är den optimala lösningen att bygga ditt eget förvaringsutrymme. På så sätt kan du få det skräddarsytt efter just dina behov samtidigt som du sparar pengar. Behöver du råd om vilka produkter som passar bäst till just ditt projekt är du välkommen att fråga oss. På Byggmax hittar du alla varor du behöver för att färdigställa projektet. Fästen, hjul, lister, färg och belysning är bara några av alla saker som du hittar hos oss.

Köp billiga skjutdörrar från Byggmax

Köp skjutdörrar från oss på Byggmax. Våra dörrar är snygga, går att anpassa efter just dina behov och finns till riktigt bra pris.

26 artiklar

 1. Möbelvinklar Pelly
  4st
  Möbelvinklar Pelly
  39   kr /st
 2. Skjutdörr Low London
  2-4 dörrar
  -25% Tom 27/09
  Skjutdörr Low London
  Ord. pris 2995   kr Du sparar 748   kr Extrapris 2246   kr /st
 3. Skjutdörr White/Grey + Mirror London
  2-4 dörrar
  -25% Tom 27/09
  Skjutdörr White/Grey + Mirror London
  Ord. pris 3995   kr Du sparar 998   kr Extrapris 2996   kr /st
 4. Skjutdörr Mirror London
  2-4 dörrar
  -25% Tom 27/09
  Skjutdörr Mirror London
  Ord. pris 4455   kr Du sparar 1113   kr Extrapris 3341   kr /st
 5. Skjutdörr Front White/Slate Grey London
  2-4 dörrar
  -25% Tom 27/09
  Skjutdörr Front White/Slate Grey London
  Ord. pris 3495   kr Du sparar 873   kr Extrapris 2621   kr /st

26 artiklar