Fasadskiva Ceder Nordic Fibercement

Finns i flera färger
ART.NR: 687216232
Denna vackra fasadskiva i fibercement ger huset en nordisk och modern stil och är en stark väderbeständig fasadbeklädnad. Dessa fibercementplankor har en höjd på 20cm och en längd på 3 meter. Ett utmärkt val för en underhållsfri fasad med lång hållbarhet.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Fasadskiva Ceder Nordic Fibercement

Denna vackra fasadskiva i fibercement ger huset en nordisk och modern stil och är en stark väderbeständig fasadbeklädnad
Dessa fibercementplankor har en höjd på 20cm och en längd på 3 meter. Ett utmärkt val för en underhållsfri fasad med lång hållbarhet. Montering: För att säkerställa en felfri installation rekommenderas att du följer installationsanvisningarna. Efter installation kan fibercementplankorna enkelt rengöras med en fuktig trasa.

Läs mer
Varumärke Nordic Fibercement

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med generösare regler gällande vad och hur man får bygga på sin tomt så har intresset de senaste åren ökat för att bygga komplementbyggnader. Attefallshuset Louise är ett rymligt fritidshus med en golvyta på över 23 kvm och dessutom ett mysigt loft på nästan 10 kvm. Varför inte bygga ett tonårsboende på tomten eller en gäststuga som du dessutom kan hyra ut och få in en slant på?
  • Ett hus med träpanel som fasadbeklädnad kan varieras nästan i det oändliga, både utifrån val av panelbräda men också hur den monteras. Dessutom kan panelen målas i valfri kulör eller i en kombination av kulörer, vilket skapar ännu flera möjligheter. På så sätt kan ett hus få ett klassiskt uttryck eller en väldigt modern touch. Valet är ditt och det börjar här!