Förvaringsbox Bicyclestore gop

Finns i flera färger
ART.NR: 687197769
gop Bicycle Store är en underhållsfri och robust cykelförvaring med gott om plats för cyklar och andra uteprylar.. gop Bicycle Store är en robust förvaringsbox som skyddar dina cyklar och fungerar som ett snyggt och behändigt cykelgarage. Med åtta lager av stryktålig ytbehandling på det galvaniserade stålet behöver du inte oroa dig för slitage eller underhåll.
Läs mer
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Förvaringsbox Bicyclestore gop

gop Bicycle Store är en underhållsfri och robust cykelförvaring med gott om plats för cyklar och andra uteprylar.
gop Bicycle Store är en robust förvaringsbox som skyddar dina cyklar och fungerar som ett snyggt och behändigt cykelgarage. Med åtta lager av stryktålig ytbehandling på det galvaniserade stålet behöver du inte oroa dig för slitage eller underhåll. Unik luckdesign som gör det enkelt att lyfta i och ur det du förvarar.
  • Galvaniserat stål
  • Underhållsfritt
  • Robust konstruktion
  • Enkel att använda
  • Finns i två färger


Läs mer
Varumärke Gop

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Första steget i förrådsnirvana? Det är alla prylar ska ha sina egna platser. Då får du bättre ordning på alla saker du samlat på dig genom åren. Och chansen att hitta dem när du behöver ökar markant. Lösningen? Inred ditt förråd med ett förvaringssystem som du lätt kombinerar ihop efter dina behov och förutsättningar.