GARAGEPORT COTSWOOLDGLAS

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6280013
En robust obehandlad garageport med fönster av frostat cotswoldglas som släpper in generöst med ljus i garaget men hindrar insyn.
Läs mer
Bredd (Modulmått):
Höjd (Modulmått):
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

GARAGEPORT COTSWOOLDGLAS

En robust obehandlad garageport med fönster av frostat cotswoldglas som släpper in generöst med ljus i garaget men hindrar insyn. Portens utsida är spårfräst och ger en vision av att dörren består av brädor.

Sparkplåt och toppbleck ingår, men är inte monterade. För bästa resultat rekommenderas att porten ytbehandlas innan sparkplåt och toppbleck monteras.
Handtag, låscylinder och tätningslister ingår ej.

Behandling av garageporten

Vid montering av garagedörren måste alla sidor behandlas.

Täckfärg

Se till att ytorna är torra, rena och dammfria. Stryk med grundolja och var extra noga med ändträ. Grundmåla med grundfärg och stryk sedan två gånger med täckfärg.

Oljning

Se till att ytorna är torra, rena och dammfria. Stryk träolja flödigt med pensel. Torka efter cirka 30 minuter bort överskottet med en trasa. Upprepa behandlingen. Se över ytan en gång om året och upprepa behandlingen vid behov.

Tekniska data

Tjocklek: 62 mm
Karmregel: 45x105 mm
Utsida: spårfräst, cc 172 mm
Isolering: 50 mm cellplast S100
Sparkplåt/toppbleck: svart
Glas: cotswold (frostat glas)
Spanjolett medföljer

Undantag från reklamationsrätten: Reklamationsrätten utgår för förrådsdörrar som på eget initiativ målats i mörk kulör. När förrådsdörrar målas i mörk färg och utsätts för direkt solljus riskerar de att värmas upp och därmed inte hålla formen.

Ångerrätten gäller inte för sk. tillverkningsvaror, som tillverkas efter din beställning som till exempel stugor, dörrar, fönster samt våra garageportar. På produktsidan under Snabb fakta hittar du information om varan är en sk. tillverkningsvara. Klicka här för närmare instruktioner för hur du ser om det är en tillverkningsvara eller inte.
Läs mer
Varumärke CN Snickerier

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En garageport ska både vara praktisk och snygg, samtidigt som den ska passa in med husets dörrar och fasad. En variant av garageport kallas slagport och liknar väldigt mycket en parytterdörr sett till montage, funktion och utseende. Slagportens största fördel som andra garageportar oftast inte har är att du enkelt kan gå in och ut i garaget utan att behöva öppna hela porten. I denna guide får du lära dig det viktigaste för ett lyckat val och hur du kan montera garageport själv!