Dränering och fuktisolering

Håller du på att bygga ett eget uthus, eller till och med en stor villa för hela familjen att bo i? Här hittar du allt du behöver för dränering och fuktisolering till ett bra pris.

Rätt från grunden

När du ska bygga ett eget uthus eller bostadshus är det viktigt att projektet görs rätt från grunden. Fukt finns i alla hus, det är naturligt. För att bevara golv och göra inomhusmiljön bra är din dränering av fukt och ånga avgörande. Hos oss på Byggmax hittar du allt du behöver när ska fuktisolera källarvägg och dylikt, vad sägs till exempel om en tät dränskiva eller fuktisolermatta? Här på Byggmax hjälper vi dig gärna med tips och råd för att du ska kunna nå din dröm om att bygga ett eget hus. Ingenting slår känslan av att göra det själv.

Få som du vill

Det finns flera olika sätt att fuktisolera hus på, allt beror på vilka material du använder dig av. Håller du på att snickra ihop en gäststuga helt gjord i trä? För att få ett inbjudande hus som håller länge är det smart att göra en dränering som både fungerar som fuktspärr och stegdämpare. Om du däremot håller på att bygga ett uthus som ska förvara cyklar och gräsklippare finns inte samma behov av fuktisolering av husgrund. Fundera på vad du vill göra med just ditt nya hus och rådgör gärna med oss på Byggmax, vi finns här för att hjälpa dig att nå byggdrömmen.

Allt för din dränering hos Byggmax

Dränering är viktigt för att huset du bygger ska hålla så bra som möjligt. Få inspiration och material av oss på Byggmax!

46 artiklar

 1. Syllpapp
  120mmx15m, grundisolering
  Syllpapp
  Pris från
  139   kr /st
 2. Glidskydd 0,5x40m
  0,5x40m
  Glidskydd 0,5x40m
  839   kr /st
 3. BYGGSILIKON
  300ml
  BYGGSILIKON
  99   kr /st

46 artiklar