Bergo golv

Köp Bergo plastgolv till bra pris på Byggmax! Bergo passar till allt från flisiga altandäck till fukt- och mögelangripna förråds- och källargolv. Plattorna behagliga att gå på, även barfota under soliga dagar.

Vad är Bergo golv?
Bergo golv är ett plastgolv tillverkat av återvinningsbar PP-komposit. Bergo är en typ av plastgolv som är slitstarkt, fukttåligt och lättlagt. Golven används ofta i källare, på altaner samt i industrier och bilhallar. På senare tid har Bergo lanserat nya golvserier med fokus på färg och design vilket ger dig golvets tålighet och funktionalitet i utföranden som passar bra i hemmet. Flera typer av mönster och mängder av färger ger dig stor valfrihet att skapa en personlig atmosfär var du än väljer att lägga golvet. Faktum är att golven kan användas nästan överallt, från fuktiga källargolv till vardagsrummet.

Hur lägger man Bergo golv?
Golvet kan läggas flytande på befintligt golv utan några fästelement. Golvet lämpar sig sig särskilt för installationer på fuktiga ytor. Bergogolv är snabbt och enkelt att installera. Ventilerar fuktiga undergolv och finns i flera färger och mönster. Missa inte våra Bergo tillbehör, såsom foglist, expansionskryss eller demonteringsverktyg. Hitta din favorit!

Vill du hitta fler spännande gör-det-själv projekt? Läs mer här!

7 artiklar

 1. Finns i flera färger
  Bergo Royal System 1
  0   kr /m2
  3-6 d
 2. Finns i flera färger
  Bergo Elite System 2
  269   kr /m2
  3-6 d
 3. Finns i flera färger
  Bergo Nova System 2
  279   kr /m2
  3-6 d
 4. Finns i flera färger
  Bergo Eco Royal System 1
  199   kr /m2
  3-6 d
 5. Finns i flera färger
  Bergo Unique System 2
  199   kr /m2
  3-6 d
 6. Finns i flera färger
  Bergo XL System 2
  182   kr /m2
  3-6 d
 7. True White,Click, UV- och färgstabil, storlek 380x380x10mm 7st/paket (totalt 1 m2)
  Bergo Briq System 2 True white
  209   kr /m2
  3-6 d

7 artiklar