Bergo

Plastgolv från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vill du förnya utseendet på din balkong eller i uterummet? Välj golv från Byggmax och ge rummet en ny karaktär!

 

Bra och prisvärda golvplattor i plast

Om du har tankar på att fräscha upp ditt garage eller din balkong ska du skaffa golvplattor i plast från här hos oss på Byggmax. De är extremt slitstarka och tillverkade av UV-beständig plast. Detta gör att de kommer att fortsätta att se lika fräscha ut en lång tid framöver. Det finns ett stort sortiment av plattor i olika färger och mönster vilket gör att du kan välja just den golvplattan som passar din smak och plånbok.

Upptäck vårt sortiment från Bergo! Bergoplattorna är underhållsfria, 100 % återvinningsbara och är tillverkade av 100 % miljövänlig komposit. Dessutom är de helt fria från PVC samt fria från ftalater!

 

Hur lägger man plastgolv?

När du lägger plastgolv behöver du varken lim eller specialverktyg. Allt som behövs är en gummihammare och ev. en tumstock och såg.  Starta i ett hörn, fixera plattorna med tapparna över öglorna och slå ihop dem med distinkta slag med hammaren. Tänk alltid på att vända öglorna åt samma håll. Några saker som är bra att tänka på när man lägger plastgolv är att låta plattorna ligga i rummet där golvet ska läggas i några timmar för att det ska vänja sig med temperaturen. Installera ditt golv på en ren, hård och jämn yta. Lämna även en liten springa mellan vägg och golv om golvet förväntas utsättas för växlande temperatur, exempelvis i uterummet. Ett sista tips är att lägga en underlagsfoam under golvet för att öka komforten och stegljudsdämpa.

 

Kan man måla plastgolv?

Om du vill måla ett plastgolv krävs noggrant förarbete. Du behöver tvätta golvet med målartvätt eller T-röd. Gamla plastgolv kan dessutom innehålla ftalater som kan vara skadlig för människan och djur. Kanske är ett nytt golv utan ftalater en bättre idé.

Behöver du hjälp med ditt projekt? Vi inspirerar och hjälper dig!

 

Hitta golvplattor hos Byggmax

Bergo är ett kvalitetsgolv som är fantastiskt skönt att gå på samtidigt som det är en fröjd att se på med sina olika färger och mönster.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.