Klinker och klinkergolv

Klinker från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Ska du fixa nytt golv eller en snygg vägg i till exempelvis badrummet eller köket och behöver nytt kakel eller klinker? Då har du kommit rätt!

Lägga klinker

På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett klinkergolv och med vår guide lägga klinker blir det lättare att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!

Få ett nytt utseende enkelt med klinker

Ska du renovera badrummet och byta ut den gamla plastmattan mot ett mer modernt och praktiskt badrumsgolv, är klinker ett mycket bra alternativ. Vårt utbud av klinkerplattor är både brett och varierat och du kan använda dem både till golv och vägg. Välj en diskret och naturtrogen ton eller välj bland färgglada plattor, beroende på tycke och smak. Fördelen med klinkerplattor är att de har en låg vattenabsorption, vilket gör att de passar utmärkt till fuktiga miljöer så som badrum eller kök. Den största skillnaden mellan kakel- och klinkerplattor är att det senare är tätare och har därför något bättre hållfasthetsegenskaper än kakel.

Klinker med ett brett utbud av stilar och färger

Vill du enkelt få ny badrumsinredning är klinker ett mycket bra val. Vill du skapa att modernt, lite kallare intryck kan du välja plattor med stenfärg. Vill du istället inreda med en mer lantlig look finns även klinkerplattor med träutseende. Oavsett vad du väljer, håller alla våra plattor en hög kvalitet och kommer att se fina ut även efter många år. Klinkergolv är det bästa valet om du vill lägga ett golv gjort för slitage som ska hålla länge. Klinkergolv i hallen kan ge ett hållbart och lättstädat golv. På Byggmax.se kan du även välja mellan olika strukturer på plattorna. Vi har allt från ojämna till helt jämna eller blanka ytor.

Klinkers till badrum

Klinker är ett prisvärt och tåligt materialval till ditt nya golv eller vägg och passar utmärkt till hemmets alla rum.