GOLVBRUNN LINE 600 PURUS

Rostfritt Stål, Grå
ART.NR: 6116275
Purus Line 600 är en stilren designgolvbrunn från Purus med 75 mm sidoutlopp för installation i träbjälklag eller betongbjälklag.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

GOLVBRUNN LINE 600 PURUS

Purus Line 600 är en stilren designgolvbrunn från Purus med 75 mm sidoutlopp för installation i träbjälklag eller betongbjälklag. Golvbrunnen levereras med rostfri klämring, urtagbart golvbrunnsvattenlås NOOD, hårsil, rostfri ram och monterings kit. Golvbrunnsvattenlåset NOOD hindrar luktspridning även om vattenlåset torkar ut.

Designgolvbrunnen kan monteras vid vägg eller fritt i golvet. Golvbrunnssil för Purus Line säljs separat.

•Levereras utan sil för möjlighet att välja sil separat.
•NOOD vattenlås som standard.
•Kan installeras väggnära.
•Typgodkänd av RISE och testad enligt EN-1253.

Läs mer
Varumärke Purus
Leverantörens artikelnummer 7114615

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Vad vore livet utan ett välfungerande avlopp i huset? Just avloppet är nog en av alla de saker vi aldrig tänker på förrän det inte fungerar. Då är plötsligt avloppet kanske det enda vi tänker på. Hanteras det på rätt sätt kräver avloppssystemet i ett hus minimalt med underhåll och håller i många år utan att du behöver bekymra dig.
  • Golvbrunnen fyller en viktig roll i våtrummet då den dels fungerar som ett avlopp när du till exempel duschar och dels fungerar som säkerhet mot vattenskador. Därför ska det finnas tillräckligt fall mot golvbrunnen i hela badrummet, så att vattnet leds dit om en läcka skulle uppstå. Den vanligaste orsaken till fuktskador i badrum är just kring golvbrunnen, så här är det viktigt att du är noggrann och följer montageanvisningar för just din typ av golvbrunn.