Golvglas

800x1000, 6mm
ART.NR: 6713202
Komplettera din braskamin med ett snyggt golvskydd i glas som passar till din kamin och den placering i hemmet du tänkt dig.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Golvglas

Komplettera din braskamin med ett snyggt golvskydd i glas som passar till din kamin och den placering i hemmet du tänkt dig. De tillverkas i 2 mm tjock plåt av hög kvalitet. Tack vare detta går att lägga på de flesta golvunderlagen utan att det blir fula märken i plåten av eventuella ojämnheter. Golvskyddet har även urtag för genomföring av extern tilluftsanslutning. Tjocklek: 6 mm
Bredd: 800 mm
Djup: 1000 mm
Läs mer
Varumärke Kaminexperten
Leverantörens artikelnummer 1104-10

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.