GOLVPLATTA WOOD LOOK HESTRAPLATTAN

Finns i flera färger
ART.NR: 6442792
Att kunna efterlikna trä, men ändå behålla plastens alla fördelar. Det var vår vision när WoodLook utvecklades. Den smarta konstruktionen tillåter dig att rotera individuella golvplattor i 90 grader. Det ger frihet att skapa din egna personliga golvinstallation!
Läs mer
Färg:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

GOLVPLATTA WOOD LOOK HESTRAPLATTAN

Golvplattorna i serien Woodlook kräver många gånger mindre underhåll än traditionell trätrall. Slipp kostsam mögelbehandling, avancerad rengöring, inoljning och flisor i fötterna.

WoodLook är ett högkvalitativt svensktillverkat golv i ren, 100% återvinningsbar, polypropenkomposit som tål det mesta. Lätt att installera, komplettera och underhålla.

Till golvet finns kant- och hörnlister som hjälper dig att få till fina avslut där så behövs.

Golvplattan har en inbyggd expansionsfunktion, men utomhus lämpar den sig bäst i mindre installationer, under 20 m2.
Läs mer
Varumärke Hestraplattan
Leverantörens artikelnummer 6310-1600-01

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.