GOLVPROV HYBRID KALAMBO OAK BARLINEK

200x190 mm
ART.NR: 654227
Beställ ett golvprov innan du köper ditt nya golv så att du i lugn och ro kan jämföra golv.
OBS! Ingen ångerrätt på Golvprov.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

GOLVPROV HYBRID KALAMBO OAK BARLINEK

Trägolv Hybrid Kalambo Oak är den nya generationens hybridgolv från golvtillverkaren Barlinek. Hybridtermen grundar sig i golvets komposition som är unikt i sin utformning. Kärnan i golvet består av en mineralkomposit likt ett s.k. SPC-golv, medan ytan är av en träfanér belagd med en ultraresistent mattlack. Kompositionen gör golvet dels vattentätt, dels extremt slittåligt och väldigt motståndskraftigt mot smuts och beläggningar.

Kalambo Oak kommer med en gråaktig nyans som ger en ljus ton i läggningsmiljöer och öppnar upp för oräkneliga designmöjligheter. Golvets färg och dekor passar perfekt in i ett modernt kök eller i ett elegant vardagsrum. De mikrofasade plankorna är borstade vilket förstärker intrycket av golvet som en naturlig del av rummet. Kalambo Oak kan läggas flytande utan behov av trösklar eller lister. Golvet kommer med klicksystem som gör läggningen enkel och tidseffektiv.

Garanti

För Kalambo Oak gäller 30 års garanti för läggning i hemmamiljöer givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. För läggning i offentliga miljöer gäller 5 år.

Applicering av golvvärme under golvet rekommenderas inte.
Läs mer
Varumärke Barlinek
Leverantörens artikelnummer WBB-DBE1-LI5-P7R-X07190-N