Golvprov Laminatgolv Ceramico Ek Vit

4x203x200 mm
Artikelnummer: 656182
Vikt: 0.4
Beställ ett golvprov innan du köper ditt nya parkettgolv så att du i lugn och ro kan jämföra golv. OBS! Ingen ångerrätt på Golvprov.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
29 95 kr /st
st
Golvprov Laminatgolv Ceramico Ek Vit
Designgolv Ek Ceramico Slim Vit 4mm är ett fint ljust vinylgolv som passar i de flesta rum. Kärnan av golvet är av s.k. ceramin-material, ett ekologiskt material av mineraler, för en mer miljömässig användning. Golvet är ljuddämpande, vattentätt och dessutom 100% återvinningsbart.

Ceramico Slim är den nya generationen designgolv från tyska golvproducenten Classen. Golven från denna kollektion är inte bara helt ekologiska och fria från PVC samt klor, utan även gjorda av trä från uteslutande hållbart skogsbruk. Grunden i golven utgörs av trä där obehandlade träfibrer kapslas in med en polymer och därefter komprimeras samman till den nyutvecklade kärnan kallad Composite Solid Fibreboard (CSF). Kärnan utav CSF bidrar till att ljudvolymen relativt sett blir lägre vid användning av ett Ceramico-golv, samtidigt som golvet blir varmare att gå på än för ett vanligt laminatgolv. Ceramico-kollektionen är temperaturbeständig och dessutom 100% vattentätt, vilket gör att golven även kan användas i fuktiga utrymmen såsom kök och badrum. Värt att tänka på är även att samtliga golv i Ceramico-kollektionen är helt återvinningsbara.

Tålighetsklass
Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

EasyConnect är ett självhäftande läggningssystem med patenterad kopplingsteknologi.
Den speciella utformningen av kopplingsfogen möjliggör säker anslutning av de enskilda skivorna, som fortfarande är flexibla. Detta möjliggör enkel utjämning av ojämna fläckar på golvet utan att skada anslutningen. Resultatet: Ett tilltalande, välproportionerat läggningsmönster för golvet.
Snabba fakta
Kvalitet AC4/Klass 32
Imitation Trä
Varumärke Ceramico Slim