GOLVPROV TRÄGOLV HYBRID TUGELA OAK BARLINEK

200x190 mm
ART.NR: 654229
Beställ ett golvprov innan du köper ditt nya golv så att du i lugn och ro kan jämföra golv.
OBS! Ingen ångerrätt på Golvprov.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

GOLVPROV TRÄGOLV HYBRID TUGELA OAK BARLINEK

Trägolv Hybrid Tugela Oak är den nya generationens hybridgolv från golvtillverkaren Barlinek. Hybridtermen grundar sig i golvets komposition som är unikt i sin utformning. Kärnan i golvet består av en mineralkomposit likt ett s.k. SPC-golv, medan ytan är av en träfanér belagd med en ultraresistent mattlack. Kompositionen gör golvet dels vattentätt, dels extremt slittåligt och väldigt motståndskraftigt mot smuts och beläggningar.

Tugela Oak kommer i en varm nyans som ger en naturlig men retro-aktig känsla i läggningsmiljöer. Golvet passar perfekt i öppnare miljöer med olika färgtoner på väggar och möblemang. De mikrofasade plankorna är borstade vilket förstärker intrycket av golvet som en naturlig del av rummet. Tugela Oak kan läggas flytande utan behov av trösklar eller lister. Golvet kommer med klicksystem som gör läggningen enkel och tidseffektiv.

Golvet mår bra av att läggas i utrymmen med stora ytor med rikligt ljusinsläpp, helst med speglar och konst i ackompanjemang. De mikrofasade plankorna är dessutom borstade vilket förstärker intrycket av golvet som en naturlig del av rummet. Tugela Oak kan läggas flytande utan behov av trösklar eller lister. Golvet kommer med klicksystem som gör läggningen enkel och tidseffektiv.

Garanti

För Tugela Oak gäller 30 års garanti för läggning i hemmamiljöer givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. För läggning i offentliga miljöer gäller 5 år.

Applicering av golvvärme under golvet rekommenderas inte.
Läs mer
Varumärke Barlinek
Leverantörens artikelnummer WBB-DBE1-LI5-XXR-X07190-N