Rensa ogäs | ByggmaxRensa ogäs | Byggmax

Golvprover

Att välja golv är inte alltid helt lätt, det är skönt att i lugn och ro kunna beställa golvprover och testa hemma vad som passar till rum och hem. Att börja med golvprover innan du köper golv är ett bra sätt att testa dig fram för att hitta det perfekta golvet. Hos oss på Byggmax kan du köpa golvprover av de flesta golv i vårt sortiment. Vi har provbitar av golv för laminatgolv, parkettgolv och vinylgolv. Det finns även golvprover för plastgolv och heltäckningsmattor.

Något att tänka på är att golvprov inte nödvändigtvis återspeglar alla egenskaper förknippat med golv, det kan exempelvis finnas mönstringar eller kvistar i ett golv som inte syns på ett golvprov.

Rensa ogäs | ByggmaxRensa ogäs | Byggmax

Vi har inte bara golvprover för laminatgolv, parkettgolv, vinylgolv och plastgolv utan även heltäckningsmattor som du kan beställa prover av för att testa hemma. Heltäckningsmattan är påväg tillbaka och gör att det blir mjukt och skönt under fötterna i t.ex. sovrum eller garderob. 

 

Så beställer du golvprover

Det är enkelt att beställa golvprover hos oss på Byggmax. När du ska beställa ett golvprov går du tillväga på samma sätt som med övriga produkter, lägg golvprovet i varukorgen och gå vidare till kassan för att genomföra köpet. Vi har alltid fri frakt vid köp av golvprover men tänk på att det inte är någon ångerrätt. Det kan då vara bra att endast beställa ett par golvprover i taget för att kunna jömföra och testa hemma och därefter beställa fler om det behövs.