Grässax 2in1 24V Greenworks

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687206560
Greenworks G24SHT sladdlösa kantsax/busktrimmer är perfekt för mindre trädgårdsjobb tack vare sin lätta vikt och kompakta design. Den drivs med ett avancerat 24V-batteri som kan användas med alla 24V-verktyg.
Läs mer
Utförande:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Grässax 2in1 24V Greenworks

Greenworks G24SHT sladdlösa kantsax/busktrimmer är perfekt för mindre trädgårdsjobb tack vare sin lätta vikt och kompakta design. Den drivs med ett avancerat 24V-batteri som kan användas med alla 24V-verktyg.

Kompakt 2-i-1 sladdlös kantsax/busktrimmer
Greenworks G24SHT är en mångsidigt och lätt 24V trädgårdstrimmer med olika svärd för gräs- och busktrimning. Verktyget drivs med ett avancerat 24V-litiumjonbatteri och ger hög prestanda och långa körtider trots sin kompakta storlek. Utan vare sig bränsle eller elkablar är den garanterat praktisk att hantera. Sätt helt enkelt bara i batteriet och börja klippa. Det här trädgårdsverktyget är idealiskt för trimning av formklippta träd och buskar eller för kantklippning kring däck och blomsterplanteringar. Med den snabba urkopplingen är det lätt att byta svärd och med den enastående körtiden på upp till 150 minuter (4Ah-batteri) klarar G24SHT av nästan alla jobb på en enda laddning.

2-i-1-kantsax/busktrimmer
Busksaxen har ett 20 cm långt svärd med fram- och tillbakagående knivar, perfekt för trimning av formklippta träd och buskar. Byt till grässaxen, med 12 cm klippbredd, för kantklippning runt rabatter och däck.

Dubbelverkande knivar
G24SHT har dubbelverkande knivar för bästa trimningsresultat. Busksaxen har dessutom ett skydd för knivspetsarna, vilket är praktiskt för att undvika att knivarna skadas då man arbetar nära murar och staket.

Ingår i 24V-familjen
Greenworks G24SHT är praktisk att hantera då man slipper tänka på vare sig bränsle eller elkablar. Sätt helt enkelt bara i det avancerade 24V-batteriet så är allt klart för att börja trimma. Batteriet ingår i Greenworks 24V-familjen och kan därmed användas med en rad olika verktyg, allt från gräsklippare, häcksaxar, motorsågar och till och med elverktyg.

Fördelar
  • Lätt och kompakt
  • 2-i-1-funktion – kantsax och busktrimmer
  • Förlängningshandtag finns som extra tillbehör
  • Inga avgaser
  • Tyst drift och låg vibrationsnivå
  • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
  • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
  • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti


Allt du behöver för smidig trimning av trädgården
Att ha ett öga för detaljer gör mycket för helhetsintrycket. Det är någonting du säkert tänker på när du lagar mat, planerar en fest eller inreder hemmet, men det kan vara lätt att missa när du fixar och donar i trädgården. Skulle du baka en födelsedagstårta och glömma bort ljusen på toppen? Eller inreda vardagsrummet och strunta i soffan? Troligtvis inte! En finputsad gräsmatta är såklart grundläggande för en vacker trädgård, men precis som med mycket annat i livet är det viktigt att inte glömma bort de andra detaljerna. I trädgården finns prydnadsträd och häckar som också behöver din kärlek! Eller du kanske har kluriga partier i gräsmattan som gräsklipparen inte riktigt kommer åt? Här hittar du allt du behöver för att kunna trimma trädgården till perfektion på ett smidigt och enkelt sätt.

Komplettera gräsklipparen med en grästrimmer
Greenworks gräsklippare må bestå av en förstklassig teknik, men de kan tyvärr inte trotsa fysikens lagar. Har du en trädgård med många träd, rabatter, större stenar eller mycket sly? Då bör du ta en titt i vårt utbud av röjsågar och grästrimmers. Med en grästrimmer kommer du åt svårare partier i gräsmattan och får på så vis det där perfekta slutresultatet du länge längtat efter. Greenworks röjsågar klipper i sin tur grövre växtlighet som exempelvis buskage och sly. Vi erbjuder grästrimmers och röjsågar med olika klippbredder och kapaciteter för att du garanterat ska kunna hitta en modell som passar dina behov.

Röjsågar och häcksaxar: Aldrig mer en ovårdad trädgård!
Har du stora häckar som kräver omsorg? Nemas problemas! På Greenworks hittar du smidiga, batteridrivna verktyg som hjälper till med att hålla växtligheten i schack. Upptäck vårt utbud av batteridrivna häcksaxar! Här finner du modeller med varierande svärdlängd, klippkapacitet och körtid. För dig med mindre trädgård kan en modell från 24V-serien räcka gott och väl, men om du däremot har en större trädgård med många häckar erbjuder vi även häcksaxar från 60V-serien. Oavsett vilken kapacitet du behöver går det att hitta häcksaxar med längre räckvidd – så kallade stånghäcksaxar – men också sedvanliga modeller med kompakt utformning och hög prestanda.

Upptäck fördelarna med batteridrift
Att hålla trädgården i toppskick behöver inte vara särskilt svårt, i alla fall inte om du väljer att använda batteridrivna verktyg. Greenworks grästrimmers, röjsågar och häcksaxar drivs av avancerade litiumjonbatterier som gör att du får njuta av ett tyst och bullerfritt trädgårdsarbete utan några skadliga bränsleutsläpp. Designen är dessutom kompakt och lättviktig vilket ger dig enorm rörelsefrihet.

Läs mer
Varumärke Greenworks