Hake Till hakgångjärn 212B Elzink Habo

Elzink
ART.NR: 687252128
Denna stora gångjärnshållare är tillverkad av högkvalitativt stål för att säkerställa stabilitet och hållbarhet. Med en tappdiameter på 13 mm passar den för ett brett utbud av användningsområden.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Hake Till hakgångjärn 212B Elzink Habo

Denna stora gångjärnshållare är tillverkad av högkvalitativt stål för att säkerställa stabilitet och hållbarhet. Med en tappdiameter på 13 mm passar den för ett brett utbud av användningsområden. Perfekt för dig som söker en tillförlitlig lösning för dina gångjärnsrelaterade projekt.

  • Stor och stabil design
  • Tappdiameter på 13 mm


Högkvalitativa Gångjärn för Alla Ändamål
Snygga dörr- och fönsterhandtag, knoppar och lådhandtag i all ära men utan de grundläggande funktionella produkterna blir dina dörrar, fönster, portar, lådor och luckor obrukbara. Habo talar förstås om produkterna som ofta inte syns men som måste finnas i det funktionella hemmet. Gångjärn till exempel. Det är inte känt exakt när man började använda gångjärn men förändringen möjliggjorde helt nya konstruktioner för hållfastheten. Hos oss hittar du ett brett utbud av gångjärn för olika ändamål, för såväl utomhus- som för inomhusbruk. Allt från det lilla gångjärnet för skrinet till dörr- och fönstergångjärn och hakgångjärn som smyckar din grind.
  • Brett utbud av gångjärn för inomhus- och utomhusbruk
  • Funktionella och hållfasta konstruktioner
  • Estetiska lösningar som kompletterar din heminredning


Specifikationer
  • Ytbehandling: Elzink


Läs mer
Varumärke Habo