Hake Till hakgångjärn 213 Svart Habo

Svart
ART.NR: 687252129
Denna hållbara stålhake är designad för att passa perfekt till hakgångjärn. Med en tappdiameter på 16 mm erbjuder den en standardiserad storlek som säkerställer en enkel installation och stabil funktion.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Hake Till hakgångjärn 213 Svart Habo

Denna hållbara stålhake är designad för att passa perfekt till hakgångjärn. Med en tappdiameter på 16 mm erbjuder den en standardiserad storlek som säkerställer en enkel installation och stabil funktion. Idealisk för dina byggprojekt där kvalitet och hållbarhet är av högsta vikt.

  • Robust stålhake för pålitlig användning
  • Passar till hakgångjärn
  • Tappdiameter på 16 mm för standardiserad passform


Högkvalitativa Gångjärn för Alla Ändamål
Snygga dörr- och fönsterhandtag, knoppar och lådhandtag i all ära men utan de grundläggande funktionella produkterna blir dina dörrar, fönster, portar, lådor och luckor obrukbara. Habo talar förstås om produkterna som ofta inte syns men som måste finnas i det funktionella hemmet. Gångjärn till exempel. Det är inte känt exakt när man började använda gångjärn men förändringen möjliggjorde helt nya konstruktioner för hållfastheten. Hos oss hittar du ett brett utbud av gångjärn för olika ändamål, för såväl utomhus- som för inomhusbruk. Allt från det lilla gångjärnet för skrinet till dörr- och fönstergångjärn och hakgångjärn som smyckar din grind.
  • Brett utbud av gångjärn för inomhus- och utomhusbruk
  • Funktionella och hållfasta konstruktioner
  • Estetiska lösningar som kompletterar din heminredning


Specifikationer
  • Ytbehandling: Svart


Läs mer
Varumärke Habo