Värme

Få människor vill frysa, vi föredrar hellre att kura ihop intill en sprakande brasa eller möta morgonen på varma golv. På Byggmax har vi produkter för värme, allt för att du enkelt ska kunna ordna en varmare och mysigare tillvaro.

Värme för alla rum och tillfällen

Få saker är väl så mysigt och avslappnande som värmen från en knastrande kamin? Detta behöver inte vara en svåruppnåelig dröm. På Byggmax har vi ett urval av nordiska kaminer till mycket bra pris för att du ska få uppleva just detta. Ditt uterum behöver också värme för att du ska kunna njuta av känslan av att vara utomhus till långt in på hösten. Vi har värmekällor och isolering som passar perfekt till det ändamålet. På Byggmax har vi allt från kamin till kakel, golv och infravärme.

Värm upp alla utrymmen med vår hjälp

Med hjälp av Byggmax behöver du inte frysa, det spelar ingen roll om du är ute eller inne. Hos oss kan du hitta en energibesparande värmepump som både värmer och ventilerar huset. Det är kanske dags att byta ut din tidsslukande och energislukande värmepanna? Istället kan huset värmas upp genom bara en knapptryckning. Golvvärme är också ett populärt sätt att generera värme och komfort. Njut av golvvärmen i hallen så fort du tar av dig skorna. Inget känns väl så välkomnande som det? Om du letar efter utekaminer som skänker värme trevliga sommarkvällar utomhus, kan du titta i vårt sortiment av eldkorgar. Vi har några riktigt rymliga modeller som du får plats med mycket ved i.

Njut av värme i många år

Att installera en braskamin eller dra in golvvärme kan tyckas vara ett stort projekt. Men tänk då på i hur många år du kommer att kunna njuta av ditt arbete. När du tittar på din braskamin kommer det att vara värt det. Här på Byggmax har vi flera olika modeller. Bekanta dig med vårt sortiment och hitta den modell som passar just ditt behov av värme. Du kommer också att uppskatta golvvärmen extra mycket ruggiga dagar i höst och vinter. Hos Byggmax hittar du både golvvärme och golvvärmefördelare. Tänk dock på att inte installera golvvärme med för hög kapacitet, då kan din golvvärmes temperatur bli för hög.

Byggmax hjälper dig att hitta din värmelösning

Hos Byggmax hittar du prisvärd och billig värme till många olika ändamål. Vi har kaminer, golvvärme, infravärme och luftvärmepumpar så att du kan fixa en trivsam och varm miljö i hela ditt hem. Vi är glada att kunna hjälpa dig att hitta just din optimala lösning.

Filtrera

438 träffar

Sortera på
Från 89 85  kr
98 95  kr
Svensk björkved
75  kr
Stelrad
Finns i flera utföranden
Från 699  kr
Från 89 85  kr
Kaminexperten
9 159  kr
A
Stelrad
Finns i flera utföranden
Från 989  kr
Kaminexperten
7 149  kr
A
Kaminexperten
7 149  kr
A
Panasonic
Vit, inomhus+utomhusdel
17 490  kr
Gnosjö Klimatprodukter
Finns i olika effekt
Från 919  kr
Kaminexperten
10 465  kr
Nibe
Finns i flera storlekar
Gnosjö Klimatprodukter
Finns i flera varianter
Från 1 599  kr
Kaminexperten
8 899  kr
A
59 95  kr
Ebeco
Finns i flera utföranden
Från 449  kr
Invest Living
1 295  kr
Panasonic
Vit, inomhus+utomhusdel
9 995  kr
AL-KO
Klyvlängd: 37cm
4 149  kr
MMA
Finns i flera utföranden
Från 385  kr