Ved & pellets

Här hittar du ved och pellets som håller hemmet varmt när mörkret och kylan drar in. Både ved och pellets räknas som förnyelsebara energikällor och är dessutom smidiga och ekonomiska att elda med, inte minst på vintern. Handla enkelt och tryggt både online och i butik.

Värmepellets, för smidig och billig uppvärmning

Jämfört med ved kräver pelletseldning väldigt lite arbete. Vi har både träbriketter och värmepellets i standardstorlek. Den händige kan konstruera ett automatiskt system där pelletsen matas in i brännaren. Pelletssäckarna är både effektiva och tar lite plats, du får lätt plats med flera månaders förbrukning i ett mindre förråd. En annan fördel med denna energikälla är att du inte alltid måste installera en helt ny vedpanna, det kan räcka med en mindre pelletsbrännare som kopplas ihop med ditt befintliga system. Du kan alltså uppnå en stor förbättring av ditt värmesystem utan att behöva satsa mycket pengar.

En ren naturprodukt

Pellets är en ren naturprodukt som består av spill från träindustrin, så här kan du handla med gott samvete för klimatet! Byggmax pellets håller den högsta kvalitetsklassningen enligt svensk standard. Värmepellets pris varierar beroende på om du vill ha 6mm eller 8mm. Dessa levereras i smidiga säckar på 16 kilo och du vet väl att du kan låna en släpvagn hos oss om du vill passa på att köra hem flera månaders behov på en och samma gång? Pelletseldning är väldigt flexibelt och ger dig full kontroll över hur varmt du vill ha det hemma. Har du inte plats inne kan pelletssäckar enkelt förvaras under en presenning i din trädgård. Pellets har även flera andra användningsområden och funkar exempelvis utmärkt som stallströ.

Köp pellets och ved från Byggmax

Uppvärmning är en stor utgiftspost hos oss i Norden när kylan drar in men om du köper dina spånpellets på Byggmax får du pengar över till annat. Handla enkelt och smidigt både i online och i butik. Klicka här för att hitta din närmsta Byggmaxbutik.

Filtrera

20 träffar

Sortera på
98 95  kr
Från 89 85  kr
Från 89 95  kr
59 95  kr
AL-KO
4 149  kr
74 95  kr
Svensk björkved
75  kr
Espegard
399  kr
Espegard
Finns i flera modeller
Från 129  kr