Träpellets

Du kan lita på att pellets kommer värma ordentligt när det nalkas kyliga perioder. Dessutom är pellets snällt mot både plånboken och miljön. Vi på Byggmax erbjuder pellets som har den högsta kvalitetsklassningen enligt svensk standard.

Träpellets – en effektiv värmekälla

Träpellets är små, korta stavar som består av spill från träindustrin. Spillet har malts och pressats ihop för att bli en så effektiv värmekälla som möjligt. Att elda med träpellets ger därför mycket värme och en effektivare förbränning än vanligt trä. Eftersom träpellets är en ren naturprodukt och en förnybar energikälla är det ett utmärkt värmealternativ för klimatet. Ett annat alternativ är att använda träbriketter, även kallat värmeloggs, som också består av rester från trä. Oavsett vad du föredrar att använda så hittar du detta hos Byggmax.

Flexibelt och enkelt med pellets

Genom att elda med pellets får du värme på ett lätt sätt utan massa extraarbete. Du kan exempelvis använda en pelletsbrännare som du kan kombinera med ditt befintliga värmesystem. Pelletsbrännare är numera väldigt moderniserade och automatiserade, vilket gör att de inte kräver mycket underhåll. Du kan även elda pellets i vanliga braskaminer i en pelletskorg. Pellets levereras i smidiga säckar som inte tar mycket plats, utan kan enkelt förvaras i ett mindre förråd. De kan lagras under långa perioder utan risk att de fryser sönder eller möglar.

Pellets i säck till bra pris hos Byggmax

Med pellets kommer du garanterat kunna komma in i värmen efter en dag ute i kylan. Ett ekonomiskt och hållbart alternativ som kommer sprida värme i hemmet. På Byggmax kan du välja på prisvärd pellets i storlekarna 8 mm och 6 mm. Gör din beställning av pellets på vår hemsida eller besök oss i din närmsta Byggmax-butik.

filter-white Filtrera

3 träffar

Sortera på
Från 89 85  kr
89 95  kr