Hyllplan i furu

Finns i flera storlekar
ART.NR: 09130
Hyllplan i nordisk furu, finns i längden 2350 mm eller 1000 mm, samt fyra olika bredder.
Läs mer
Längd:
Bredd:
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Hyllplan i furu

Byggmax hyllplan i furu är tillverkade av certifierat virke från svenska och finska skogar. Trä från Norden som långsamt har fått växa i ett kallt klimat ger det bästa och starkaste träet. Att använda denna typ av virke är även ett bättre alternativ för miljön då det inte krävs långa transporter.

Konstruktion

Furuskivan består av 50 mm breda furustavar som är limmade mot varandra (limmas med vattentåligt miljö-D3 lim). Stavlimmad furu ger en stark och stabil skiva som är lätt att arbeta med. Skivan har utmärkta strukturella egenskaper, den krymper inte och blir inte skev.

Skivan har en lång hållbarhet och är enkel att skruva och såga i. Den obehandlade ytan går bra att slipa, måla, olja eller lacka. Mindre skador kan repareras, slipas och putsas eller fyllas ut. Hyllplan i furu kräver knappt något underhåll och kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.
Skivorna är paketerade var för sig för att undvika skador.

Användning

Innan användning: Ställ skivan i det rum där den skall användas, så att den acklimatiserar sig (minst 48 timmar). Ta även bort folien.

Kan användas för inomhusbruk, paneler, trappor men även för utomhusbruk efter att man har behandlat materialet. Montering av skivorna görs enklast med konsoler utav metall, trä och väggskenor.

Kvalitet, flexibilitet och lite skicklighet, med fantasi kan du bygga vad som helst! Bygg till exempel skåp, hyllor, en arbetsbänk, leksaker och möbler. Ja, alla idéer i trä kan förverkligas!
Byggmax furuskivor är framtagna av ett hållbart material tillverkad med modern teknik, det ger dig en kvalitetsprodukt som du kan lita på.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 09122
Ladda ner dokument