Barnsäkerhet

Det kan vara klokt att barnsäkra hemmet när barnen väl kan börja ta sig fram på egen hand, det finns mycket där hemma som de kommer vilja undersöka. Det är därför klokt att kolla över hemmet och barnsäkra så får utforska sin nyfikenhet utan att det finns risk för skador. Skapa en trygg miljö för ditt barn genom våra produkter för barnsäkerhet.

Barnsäkra ditt hem

Tippskydd, hörnskydd och klämskydd är bara en del av de produkter vi erbjuder för en barnsäker miljö. Vi har även produkter för barnsäkra dörrar. Vilka produkter för barnsäkerhet man behöver köpa varierar såklart beroende på hem, inventera ditt hem på faror och köp därefter det som behövs till just ditt hem för att skapa en barnsäker miljö. Ta dig en titt i vårt breda sortiment och köp barnsäkerhetsprodukter billigt och bekvämt online i vår webbshop.

Produkter för barnsäkerhet hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av produkter för barnsäkerhet som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka skåplås för barn och barnskydd till dörr som vi kan erbjuda.

Filtrera

13 träffar

Sortera på
Habo
50  kr
Habo
55  kr
Habo
86  kr
Habo
31  kr
Habo
68  kr
Habo
79  kr
Habo
92  kr
Miller's
63 80  kr
Habo
57  kr
Habo
205  kr
Habo
63  kr