Isolering

Hos oss på Byggmax hittar du isolering till ett bra pris. Du kanske ska renovera eller vinterbona en bostad, då hittar du det du behöver här. Vi har kunskap, erfarenhet och rätt grejer. Du har drömmen och planen. Tillsammans ser vi till att göra drömmen till verklighet.

Fixa till din friggebod

När du ska fixa gäststugan eller så kallade friggebodar så att du även kan vistas där på vintern, vad behöver du då? Jo, du kan alltid få en mys-känsla genom att sätta upp inomhuspanel på väggarna. Dessa har vi i både träfärgat och en slittålig vit variant. Dock så värmer ju inte panelen så bra när det blir kallt så du behöver någon form av isoleringsmaterial innanför den. Vi har ett brett utbud, så även här har du många valmöjligheter. Du kan välja smidiga skivor av isolering (med tjocklek från 45 mm upp till 195 mm) att sätta upp, annars har vi även flera varianter av rullar med isolering. Samtliga av dessa olika isoleringar är tillverkade av mineralull av hög kvalitet.

Mota bort kylan med schysst isolering

Det är inte kul att frysa! Det är lätt hänt när våra nordiska vintrar smyger sig på med blåst och köld. En bra grund för värme är att golvet är varmt. Så att placera isolerande cellplast under golv är en bra början. Vi har många cellplaster att välja på i varierande tjocklekar. Fråga gärna vår kunniga personal vilken som kan passa just dig. Drag ifrån väggarna kan också vara en värmetjuv. Så när du ska isolera väggarna, är det att föredra att sätta dit byggplast innan du ger dig i kast med att sätta upp isolering. Byggplasten hjälper till att hålla både fukt och drag borta, vilket gör att det är lättare att hålla värmen inne och möglet borta.

Isolera ditt hus - Byggmax guidar

Oavsett om det gäller ett hus med befintlig isolering eller ett nybygge är det en god idé att se till att takbjälklaget blir ordentligt isolerat. Byggmax omfattande guide isolera takbjälklag hjälper dig på vägen. Behöver du isolera din yttervägg? Även om det kan tyckas vara ett stort jobb, så är det inte så svårt. Lite att tänka på finns det, men följ vår guide isolera yttervägg  så blir huset välisolerat. Vi har även steg-för-steg-guider för hur du monterar syll och isolerar källargolv, med våra guider missar du inte något viktigt för att få en bra isolering i ditt hus.

Se till att även bilen får varmt

När du ändå är igång och fixar, varför inte se till att även garaget blir varmt och skönt? Så vad behöver du för att isolera garaget? Syllisolering är lämpligt att montera vid grunden (mot syllarna), för att skapa ett fuktskydd och bygga upp en lufttäthet. Man kan även använda sig av en fogskumspistol för att täta extra vid bjälkar och dylikt. Självklart behöver du även lämplig isolering. Där kan du välja mellan plattor eller isoleringsmaterial på rulle samt vilken tjocklek som du behöver. Till dessa produkter är det även bra att ha en vettig isolerkniv att skära ut bitarna med.

Byggmax hjälper dig att nå byggdrömmarna billigare

Byggmax kan hjälpa dig med kunskap och kvalitativa redskap till en vettig summa när du vill fixa ditt bygge själv. Här hittar du bland annat billig isolering, som är en av de viktigaste delarna för att hålla huset varmt. Du finner även ett glatt gäng som stöttar genom byggprocessen.

Läs mer
Filtrera

58 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 23 95  kr
Paroc
Finns i flera storlekar
Från 42 95  kr /m2
Från 93 95  kr
Ursa
Finns i flera storlekar
Från 26 95  kr /m2
Isover
Finns i flera storlekar
Från 29 95  kr /m2
200mmx15m, grundisolering
Från 199  kr
2x1 m eller 2,4x1,2 m
Från 319  kr
0,2mm, 2,7x25m
Från 499  kr
BEWi
Finns i flera storlekar
Från 599  kr
30x1,25m, AC350, diffusionsöppen
Från 419  kr
2,75x12,5m, diffusionsöppet
Från 499  kr
Bison
Finns i flera storlekar
Från 859  kr
Finns i flera storlekar
Från 129  kr
BEWi
Finns i flera storlekar
Från 479  kr
Etab
Från 189  kr
Ursa
Från 17 95  kr /m2
Midun Basic
Från 39 95  kr
0,11x2,7x12,5m
Från 369  kr
BEWi
Finns i flera storlekar
2 440  kr
Ursa
69 95  kr
Isover
Finns i flera storlekar
Från 42 95  kr /m2
Ursa
Från 67 95  kr /m2
Isover
Från 159  kr
145x7mm, 10m
Från 179  kr