Jabo Grind Trend

140x100, vit
ART.NR: 683155
Grind Trend vit är tillverkad av oljeimpregnerad gran som grundmålats och lackats två gånger.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Jabo Grind Trend

Grind Trend vit är tillverkad av oljeimpregnerad gran som grundmålats och lackats två gånger. Grindens utformning med raka spjälor gör att den smälter in i de flesta miljöer.

Montering

Grinden monteras på grindstolpe furu 120x120x1800 mm. Kan även monteras på stolpe rosmarin 95x95x1100 mm.

Fakta

Höjd: 100 cm
Bredd: 140 cm
Dimension ram: 44x94 mm
Dimension spjälor: 34x34 och 44x60 mm
Läs mer
Varumärke Jabo
Leverantörens artikelnummer 3447

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En enkel och vacker dubbelgrind till uppfarten behöver inte vara svår att bygga, men kan bidra till och förstärka ditt hems karaktär. Dessutom blir den en naturlig förlängning av ditt staket och bildar en naturlig gräns för din tomt. Med en grind kan du även få förmånen att välja på vilken sida om tomtgränsen som barn och hundar ska vara, vilket inte minst uppskattas av brevbäraren.
  • En vacker grind till trädgårdsgången behöver inte vara svår att bygga, men kan bidra till att förstärka karaktären på ditt hus och din trädgård. Anpassa grinden efter omgivningen så får du en fin harmoni med staketet och den närliggande miljön. Denna enkla grind fungerar lika bra som enkelgrind eller dubbelgrind och hjälper dig att hålla små liv på rätt sida tomtgränsen.
  • En enkel och vacker dubbelgrind med tidlös prägel behöver inte vara så svår att bygga, men kan bidra till att förstärka karaktären på ditt hem. Genom att anpassa grinden efter omgivningen så får du en fin harmoni med staketet och den närliggande miljön. Med lite virke, några enkla verktyg och en skvätt färg så har du snart en ny grind på plats.
  • För att få en grind som håller länge kan du bygga med tryckimpregnerat virke, vilket ger en silvergrå patina med tiden om det behandlas med träolja likt en altan. Om du vill ha en målad konstruktion för att matcha husets kulör kan du också använda tryckimpregnerat virke. Det är viktigt att det impregnerade virket får stå en säsong, innan du målar, för att driva ur överflödig impregneringsvätska som annars missfärgar och gör att färgen släpper.
  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.