Fix och fog

Med fix kan du förvissa dig om att dina plattor sitter som de ska, medan fog ger ditt kakel- eller klinkerjobb den där sista finishen som fullbordar ett gott hantverk. Köp högkvalitativt fix och fog billigt på Byggmax! I Byggmax sortiment hittar du både kakelfog och kakelfix till dina projekt. Behöver du tillbehör till kakel och klinker till ditt projekt så erbjuder Byggmax ett brett sortiment.


Vad är torktiden på fog?

Torktiden på fogmassa varierar från produkt till produkt. När du köper fog finns all nödvändig information alltid i text på eller tillsammans med produkten, Läs instruktioner noggrant innan du börjar använda produkten och kontrollera att fogen hårdnat efter verkningstiden. 

 

Vad är fix?

Fix använder du för att få dina plattor att sitta som de ska. Man kan säga att fix fungerar som ett lim mellan underlag och platta. Massan stryks på med hjälp av spackel på ytan och sprids sedan ut i ett jämt lager innan du fäster plattan.


Köp billig fogmassa och fix på Byggmax

Letar du efter fog och fix så är Byggmax rätt ställe för dig. Köp ditt fog till kakel på Byggmax till bästa pris. I vårt sortiment hittar du allt från vit fog, ljusgrå fog till svart fog. Väöj den färg som passar bäst till kaklet du valt och övrig omgivning. Välkommen in till en våra butiker eller handla snabbt och smidigt online.  

Läs mer
Filtrera

5 träffar

Sortera på
Grå, inne och ute, 15kg
Från 115  kr
Grått kakellim för fästning av kakel & klinker
Från 359  kr
Vit, inne och ute, 15 kg
Från 159  kr
Bostik
Finns i flera färger
Från 179  kr
Från 130  kr