Keramiskt Kompositgolv Mörkgrå Skiffer Bjelin

Låssystem 5G®, slät skiffer, 1,32m2/pkt
Artikelnummer: 650750
Vikt: 13.2
Bjelins keramiska kompositplattor är extremt lätta att installera, lika varma som trä och starkare än keramiska plattor.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
449   kr /m2
st
Keramiskt Kompositgolv Mörkgrå Skiffer Bjelin
Golv i keramisk komposit är det absolut senaste inom golvvärlden. Materialet speglar sin samtid på ett enastående sätt där man vill ha alla de bästa egenskaperna här och nu. Modernt, högteknologiskt, miljövänligt och prisvärt. Allt på samma gång.

Teknologin för att tillverka ett golv i keramiskt komposit heter Nadura®. Det består av en pulverblandning som ger ett golvmaterial med extrema egenskaper. Ett nytt material med nya egenskaper, där den väldigt höga slitstyrkan och slagtåligheten är överlägsen något annat golv på marknaden.

Den absoluta fördelen med denna teknik är att pulverskiktet är solitt, med färg rakt igenom. När du sliter ner den övre ytan har du samma material under. Ytan slits alltså som hos ett äkta material. Ett rejält jack eller två visar bara dess överlägsenhet. Produkten har likt ett äkta naturmaterial vissa nyansskillnader som bidrar till en mer levande golvyta.

Detta golv i keramisk komposit är just vad det heter. Ett lager varmgrå keramisk komposit på en HDF-skiva. Med en ytstruktur som liknar en avgjutning av ett block skiffer.

Typspecifik info

Golvtyp: Nadura Tiles
Slitstyrka / AC-klass: AC 6
Klassificering EN 685: Klass 34
Fog: 5G®
Ytstruktur: Slät skiffer
Kärna: HDF
Kantfasning: Dekorativt spår
Längd: 584 mm
Bredd: 283 mm
Höjd: 10,5 mm
Antal i förpackning: 8 st
Ladda ner dokument
Snabba fakta
Klicksystem 5G
Varumärke Bjelin