Klinker Bellevue Ivory 33,3x33,3 STN Cerámica

ART.NR: 6753064
Bellevue Ivory är ett dekorativt utomhusklinker med en spräcklig och sandfärgad yta som efterliknar den välkända naturstenen Burlington.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Klinker Bellevue Ivory 33,3x33,3 STN Cerámica

Bellevue är ett vackert utomhusklinker från STN Cerámica. Bellevue Ivory har en spräcklig, sandfärgad yta som efterliknar den välkända naturstenen Burlington.
Detta beigea klinker är extra tjockt vilket innebär att det lämpar sig för montering utomhus och på mark/golv.

Användningsområde:

• Klinker för utomhusbruk
• För golv

Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker. Tänk även på att kontrollera batchnummret på paketen eftersom färgnyanser kan skilja sig åt från olika batcher.

Läs mer
Varumärke STN Cerámica

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
  • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!
  • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.
  • Fogningen av kakel- och klinkerplattor är pricken över i:et och är avgörande för helhetsintrycket av dina plattor. Därför är det bra att redan du väljer ut dina plattor även fundera över fogarna. Förutom alla färger det finns att välja på kan du även sätta plattorna med olika avstånd, vilket ger fogbredden och avgör hur framträdande fogen ska vara. Här är guiden som visar hur fogar kakel och klinker på bästa sätt.