Klinker Bellevue Stone 60x60

Grå, 1,4161 m²/pkt
ART.NR: 6467255
En glaserad Porcellanato-klinker i storlek 60x60 cm med ”InOut” anti-halkbehandling. Klinkern har en slät, matt yta i grått med lätt melering som ger ett steninspirerat intryck.

Läs mer
paket
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Klinker Bellevue Stone 60x60

Bellevue Stones gråa färg ger med sin lätt melerade yta intryck av sten. Den har en matt, slät yta som är skön mot barfotafötter och klarar den belastning som krävs i hall, kök eller på uteplatsen.

Bellevue Stone är utrustad med en halkfri behandling som kallas för ”InOut”. Den sortens teknik/behandling klarar alla relevanta halkskyddstester samtidigt som den garanterar att klinkerplattan är lätt att tvätta av. Som namnet antyder är den också lämplig för både inom- och utomhusbruk.

Varför inte låta inomhus och utomhus smälta ihop med samma golv inne som på uteplatsen?

På grund av egenskaper som hög hållfasthet och frostsäkerhet lämpar sig Bellevue Stone på platser med hög belastning – både inomhus och utomhus. Klinkern kan med fördel användas på både väggar och golv.

Klinkern är rektifierad (kantskuren) för att varje platta ska vara exakt lika stora och kunna läggas med smala fogar.

Porcellanato/granitkeramik

Granitkeramik, eller Gres Porcellanato som är den italienska benämningen, bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har plattor av denna typ många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Rektifierat klinker

Ett rektifierat klinker kan även kallas för laserskuren klinker och innebär att klinkerplattorna är mer måttexakta än vad vanliga klinkerplattor är. Rektifierade klinkerplattor kan med fördel monteras med väldigt smala fogar.

Underhåll

Använd vanligt golv- klinkerrengöringsmedel vid rengöring av din klinker.

Funktioner:
  • Matt, slät yta
  • Glaserad
  • Gres Porcellanato/granitkeramik
  • Kvadratisk 60x60 cm
  • Vattenabsorption <0,5%
Användningsområde:
  • Klinker för inomhusbruk och utomhusbruk
  • Klinker för vägg och golv
Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 101030572

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
  • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.
  • Fogningen av kakel- och klinkerplattor är pricken över i:et och är avgörande för helhetsintrycket av dina plattor. Därför är det bra att redan du väljer ut dina plattor även fundera över fogarna. Förutom alla färger det finns att välja på kan du även sätta plattorna med olika avstånd, vilket ger fogbredden och avgör hur framträdande fogen ska vara. Här är guiden som visar hur fogar kakel och klinker på bästa sätt.