KLINKER ETNA GRAPHITE STRUCTURE 30X30

ART.NR: 6335072
Etna Graphite Structure är en slitstark och genomfärgad Porcellanato-platta i brungrått. Klinkerplattan är frostsäker och industrigodkänd och kan användas för både inomhus- och utomhusbruk.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

KLINKER ETNA GRAPHITE STRUCTURE 30X30

Etna Graphite Structure är en slitstark och genomfärgad klinkerplatta i brungrått. Klinkerplattan är frostsäker och industrigodkänd och kan användas för både inomhus- och utomhusbruk.

Plattan har en hög slitstyrka och ett neutralt utseende som passar in i de flesta miljöer. På grund av den slitstarka ytan går denna klinkerplatta även utmärkt att användas i exempelvis trappor, entréer, restauranger och offentliga toaletter.

Porcellanato/granitkeramik

Granitkeramik, eller Gres Porcellanato som är den italienska benämningen, bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har Porcellanato-plattorna många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller klinkerrengöringsmedel vid rengöring av ditt badrumsklinker.

Funktioner:
•Matt, lätt strukturerad yta
•Kvadratisk, 30 x 30 cm
•Vattenabsorption •Lämpar sig för värmekablar/golvvärme
•Frostsäker
•Gres Porcellanato/granitkeramik
Användningsområde:
•Klinker för inomhus- och utomhusbruk
•Klinker för vägg och golv

Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 101030301

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
  • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!
  • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.
  • Fogningen av kakel- och klinkerplattor är pricken över i:et och är avgörande för helhetsintrycket av dina plattor. Därför är det bra att redan du väljer ut dina plattor även fundera över fogarna. Förutom alla färger det finns att välja på kan du även sätta plattorna med olika avstånd, vilket ger fogbredden och avgör hur framträdande fogen ska vara. Här är guiden som visar hur fogar kakel och klinker på bästa sätt.