KLINKERPAKET STANDARD ROSTFRITT JAFO

Rostfritt Stål
ART.NR: 6116257
Elegant klinkerram från Jafo med tillhörande underdel med centreringsfunktion.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

KLINKERPAKET STANDARD ROSTFRITT JAFO

Elegant klinkerram från Jafo med tillhörande underdel med centreringsfunktion. Klinkerramen passar alla JAFO’s 150-golvbrunnar i plast, dock EJ 86:an. Underdelen gör att silen alltid centreras över golvbrunnen så att vattenlåset enkelt kan tas upp vid behov. Vid behov kan klinkerramen höjas i steg om 10 mm med en klinkerramförhöjning RSK 7133898.

Klinkerramen består av:

•Grå klämring.
•Grå klinkerramscentrering.
•5 tillhörande specialskruvar utan spets i syrafast rostfritt stål.
•O-ring.
•Klinkerram 155 x 155 x 6 mm samt golvbrunnssil i 1 mm tjockt syrafast rostfritt stål.

Läs mer
Varumärke Jafo
Leverantörens artikelnummer 7133897

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Vad vore livet utan ett välfungerande avlopp i huset? Just avloppet är nog en av alla de saker vi aldrig tänker på förrän det inte fungerar. Då är plötsligt avloppet kanske det enda vi tänker på. Hanteras det på rätt sätt kräver avloppssystemet i ett hus minimalt med underhåll och håller i många år utan att du behöver bekymra dig.
  • Golvbrunnen fyller en viktig roll i våtrummet då den dels fungerar som ett avlopp när du till exempel duschar och dels fungerar som säkerhet mot vattenskador. Därför ska det finnas tillräckligt fall mot golvbrunnen i hela badrummet, så att vattnet leds dit om en läcka skulle uppstå. Den vanligaste orsaken till fuktskador i badrum är just kring golvbrunnen, så här är det viktigt att du är noggrann och följer montageanvisningar för just din typ av golvbrunn.