KOMPOST BIOLAN

ART.NR: 6333495
För kompostering av organiskt avfall och köksavfall för hemmabruk.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

KOMPOST BIOLAN

Stor volym och värmeisolering gör att komposten kan användas året runt. Enkel användning tack vare kompostens stora lock och lucka. Värmeisolerad bas. Fungerar i svala förhållanden. Processen är snabbare än i vanlig trädgårdskomposter.

Materialen är lätta, hållbara och mycket värmebeständiga. Till exempel är locket tillverkat av ett speciellt skum som är lätt men hållbart. Det UV-skyddade höljet och den tjocka isoleringen gör det funktionellt och hållbart. Effektiv ventilation. Effektiv ventilation. Den täta strukturen hindrar skadliga djur och insekter från att komma in.

Stängd behållare.
Ingen dålig lukt (fyllnadsmaterial krävs)
Enkel och prydlig tömning genom den nedre dörren.
Biolan bulkmaterial är det bästa sättet att påskynda komposteringsprocessen och begränsa lukt.
Den täta strukturen hindrar skadliga djur och insekter från att komma in.
Stängd behållare.
Ingen dålig lukt (fyllnadsmaterial krävs)
Enkel och prydlig tömning genom den nedre dörren.
Läs mer
Varumärke Biolan
Leverantörens artikelnummer 70579970

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det finns många fördelar med att kompostera – inte minst då det ger en naturlig plats för både matavfall och trädgårdsavfall, utan dessutom utmärkt jord att odla med när avfallet brutits ner. I den här guiden hjälper vi dig att lyckas med din kompostering och visar hur du anlägger en bokashi-kompost.
  • Om du har en tomt är det oundvikligt med trädgårdsavfall. En kompost ger dig både näringsrik jord och ett ställe att placera avfallet. Oavsett om du bor i ett radhus med en mindre trädgård eller på landet med trädgård så långt ögat kan nå kommer du att tacka dig själv om du skaffar en kompost. Vi visar våra bästa tips för ett lyckat kompostbygge.