KOMPOSTUPPLUCKRARE BIOLAN

BRUN, 91 CM, GLASFIBER
ART.NR: 6333501
Biolan Kompostuppluckrare.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

KOMPOSTUPPLUCKRARE BIOLAN

Biolan Kompostuppluckrare. Biolan Kompostuppluckrare är tillverkad av glasfiberarmerad propen som varken korroderar eller oxideras, vilket gör produkten mycket hållbar.

Med hjälp av Biolan Kompostuppluckrare är det enkelt att röra om i komposten. Tack vare uppluckrarens utformning behövs det inte mycket kraft för att röra om. Uppluckraren är 91 cm lång.
Läs mer
Varumärke Biolan
Leverantörens artikelnummer 70575100

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det finns många fördelar med att kompostera – inte minst då det ger en naturlig plats för både matavfall och trädgårdsavfall, utan dessutom utmärkt jord att odla med när avfallet brutits ner. I den här guiden hjälper vi dig att lyckas med din kompostering och visar hur du anlägger en bokashi-kompost.
  • Om du har en tomt är det oundvikligt med trädgårdsavfall. En kompost ger dig både näringsrik jord och ett ställe att placera avfallet. Oavsett om du bor i ett radhus med en mindre trädgård eller på landet med trädgård så långt ögat kan nå kommer du att tacka dig själv om du skaffar en kompost. Vi visar våra bästa tips för ett lyckat kompostbygge.