Krok 1031 Habo

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687255702
Denna starka och hållbara krok är tillverkad av högkvalitativ zink/zamak material och är utformad för att tåla daglig användning. Med ett utprång på 65 mm ger kroken gott om utrymme för att hänga upp dina kläder, handdukar eller andra föremål med bekvämlighet.
Läs mer
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Krok 1031 Habo

Denna starka och hållbara krok är tillverkad av högkvalitativ zink/zamak material och är utformad för att tåla daglig användning. Med ett utprång på 65 mm ger kroken gott om utrymme för att hänga upp dina kläder, handdukar eller andra föremål med bekvämlighet. Dess snygga och enkla utseende gör den till ett praktiskt tillskott i alla rum.

  • Tillverkad från högkvalitativ zink/zamak
  • Utsprånget på 65 mm ger gott om hängutrymme


Förvandla Röra till Ordning med Stiliga Klädhängare och Krokar
Letar du efter praktisk upphängning för kläder och annat som ofta hamnar på golvet? Här hittar du ett brett utbud av klädhängare som passar olika ändamål. Alla våra klädkrokar och hängare har den gemensamma nämnaren att de skapar möjligheter för ordning och reda när var sak har sin plats, vare sig det är i hallen eller sovrummet. Från väggmonterade klädhängare till eleganta klädkrokar - hos oss hittar du alla krokar du behöver för att skapa ordning och reda i ditt hem.
  • Omfattande sortiment av klädhängare för varje behov
  • Skapa ordning i hemmet med en plats för varje plagg
  • Perfekt för hall, sovrum och andra utrymmen
  • Varierade stilar från väggmonterade hängare till eleganta krokar


Läs mer
Varumärke Habo