Krok Merkur Habo

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687253741
Utsprång 60 mm är en hållbar och tillförlitlig produkt som är avsedd för smidig genomföring av kablar genom skrivbord eller arbetsstationer. Med standardstorleken på 60 mm erbjuder den här produkten en universell passform för de flesta installationskrav.
Läs mer
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Krok Merkur Habo

Utsprång 60 mm är en hållbar och tillförlitlig produkt som är avsedd för smidig genomföring av kablar genom skrivbord eller arbetsstationer. Med standardstorleken på 60 mm erbjuder den här produkten en universell passform för de flesta installationskrav. Utsprånget är designat för enkel installation och är ett idealiskt val för såväl kontor som hemmamiljöer, där organisation och snygg kabelhantering är nyckeln till en prydlig arbetsyta.

  • Standardstorlek på 60 mm
  • Enkel installation
  • Perfekt för kontor och hemmabruk


Förvandla Röra till Ordning med Stiliga Klädhängare och Krokar
Letar du efter praktisk upphängning för kläder och annat som ofta hamnar på golvet? Här hittar du ett brett utbud av klädhängare som passar olika ändamål. Alla våra klädkrokar och hängare har den gemensamma nämnaren att de skapar möjligheter för ordning och reda när var sak har sin plats, vare sig det är i hallen eller sovrummet. Från väggmonterade klädhängare till eleganta klädkrokar - hos oss hittar du alla krokar du behöver för att skapa ordning och reda i ditt hem.
  • Omfattande sortiment av klädhängare för varje behov
  • Skapa ordning i hemmet med en plats för varje plagg
  • Perfekt för hall, sovrum och andra utrymmen
  • Varierade stilar från väggmonterade hängare till eleganta krokar


Läs mer
Varumärke Habo