Laminatgolv Silver Oak 8mm

8x193x1380, 2,131 m2/pkt, AC5/32, klickgolv 5G, MyFloor Lodge
Artikelnummer: 651717
Vikt: 14.81
Laminat Silver Oak har en tjocklek på 8 mm.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
149   kr /m2
st
Laminatgolv Silver Oak 8mm
Laminat Silver Oak har en tjocklek på 8 mm. Golvet är mycket motståndskraftig mot slitage, ljus och fläckar. Laminat Silver Oak har ett autentiskt utseende och är ett perfekt alternativ för dem som föredrar det obehandlade träslaget. Golvet är gjort av naturliga och återvinningsbara råvaror. Golvet är mycket enkelt att lägga och dessutom kan det lätt plockas upp och på nytt läggas i en annan lokal.

Tålighetsklass

Laminatgolvet har AC-klass 5, vilken är den högsta klassningen. Golvet är oerhört slitstarkt och är tåligt nog för utrymmen som till exempel större kontor, butik och klassrum. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Snabbare och enklare med 5G Klick-system

5G är ett låssystem för klick-golv från svenska Välinge. Att lägga klickgolv går snabbt och är lätt att göra själv utan att några specialverktyg behövs. Du lägger ihop spåren i golvskivorna och klickar ihop dem. Golvet kan läggas direkt på ditt befintliga golv och behöver inte limmas. Rekommenderat är att använda golvunderlägg.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under golvet, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Golvmönster 1-sauvainen
Kvalitet AC5/Klass 32
Imitation Ek
Varumärke MyFloor