LJUSBAND SHAPE 1.5M LIGHTSON

3000K 10W LED
Artikelnummer: 293818
Vikt: 0.3
En 1,5 meter formbar ljuslist som du kan fälla in under trappan för att skapa ledljus och samtidigt få en lyxig känsla i utemiljön. Lägg den mot en rabattkant för att få ett homogent ljus längs med hela rabatten och den ofta låga växtligheten däri.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
1-3 vardagar
Hämta i butik
Från
229   kr /st
A
st
LJUSBAND SHAPE 1.5M LIGHTSON
En 1,5 meter formbar ljuslist som du kan fälla in under trappan för att skapa ledljus och samtidigt få en lyxig känsla i utemiljön. Lägg den mot en rabattkant för att få ett homogent ljus längs med hela rabatten och den ofta låga växtligheten däri. Fiffigt är också att fästa den dolt under något som en bänk för att ge ett mjukt neråtljus. Du kan också fästa Shape längs med takfoten vid en entré istället för spotlights för effektfullt jämnt ljus.
Obs! Fästen ingår ej.

Garden Plug & Play från LightsOn

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr.

Glöm inte transformator

Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare!

Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Specifikationer

12 volt AC
10 watt LED (integrerad ljuskälla)
95 lumen
IP44
Bred spridning (180°)
Varmvitt ljus (3000°K)

PVC
1,5 m längd, 15 mm bred, 7 mm hög
Snabba fakta
Varumärke LightsOn