Loftex Leone Metal

Finns i flera storlekar
ART.NR: 651270
Vinylgolvet Leone är den kostnadseffektiva lösningen utan att kompromissa med design och kvalité.
Läs mer
Area:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Loftex Leone Metal

Loftex är en vinylmatta som passar husets alla torra rum. Golvet är slitstarkt och varmt och behagligt att gå på. Loftex har en textilbaksida gjort på återvunna PET-flaskor och installeras enkelt utan lim.

- Varmt och behagligt
- Slitstarkt
- Miljövänlig: fiber från återvunna plastflaskor
- Lätt att lägga: utan lim och direkt på de flesta undergolv
- Total tjocklek: 2,5 mm
- Tjockleken på slitlagret: 0,3 mm
- Vikt: 1675 gr/m2
- Akustisk isolering: 15 dB
- Tillverkad i Frankrike"

OBS! Loftex och Texline kategoriseras som måttbeställda tillverkningsvaror, dvs. specialtillverkade varor. Därmed utgår ångerrätten och genomförda köp går ej att avbeställa.

Läs mer
Varumärke Gerflor
Leverantörens artikelnummer -

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Idag är det mer regel än undantag att installera golvvärme i ett nytt hus. Även befintliga hus kan konverteras från de vägghängda radiatorerna till golvvärme istället. I vissa fall kan du även spara en slant på uppvärmningen, men installationen kräver som regel nya golv. Är det ändå dags att uppdatera golven kan det därför vara läge att även se över ditt värmesystem.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.