Loftstege 2-delad Obehandlad Dolle

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687191521
Loftsstegen används vid tillgång till ett loft i barnrummet eller till stugan, utan att ta upp plats i rummet.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Loftstege 2-delad Obehandlad Dolle

Loftsstegen används vid tillgång till ett loft i barnrummet eller till stugan, utan att ta upp plats i rummet. Om du har högt tak och du använder den extra platsen som lagringsutrymme under taket kan du komma åt det med en loftsetege.

Här kan du lagra resväskor, dina vinterkläder etc. Med en obehandlad loftstege kan du skapa din egen unika trappa genom att måla den i den färgen som passar ditt hem. Den 2-delade loftstege finns också i vit. Obehandlad 2-delad loftstege med 10 stegStegen har 10 steg. Stegens vangsstycken är tillverkade av tall och stegen är gjorda av bok. Den maximala installationshöjden är 245 cm enligt definitionen i bruksanvisningen. Stegen är indelad i två (2 x 5 steg) så att den är optimerad för platsbesparing, också när den inte används. En smart glidbeslag kan köpas så att stegen kan skjutas in mot väggen när den inte används. Fästenordningen är monterat på stegen och kanten på loftet. Med glidbeslag är golv til golv höjd 257 cm. Finns i hvit, svart och grå metal. Var uppmärksam på att trappan levereras i två delar och att du måste montera den själv. Andra stegar från DOLLE samlas vanligtvis i ett stycke. Stegen är lätt att montera, se monteringsanvisningarna som följer med stegen, eller så kan du se den här. Eftersom trä är en naturprodukt kan träets naturliga färg variera från trappa till trappa. Därför kan färgigenkänningen av bilderna inte alltid återspegla träets färg en-till-en.

Sortimentet varierar i graden av både utrymmesbesparing och komfort, men gemensamt för vårt sortiment av lofttrappor och loftstegar är att våra lofttrappor och loftstegar är utrymmesbesparande trapplösningar tillverkade av trämaterial. Utforska sortimentet av lofttrappor och loftstegar nedan och hitta en lofttrappa eller loftstege som passar ditt hem och din inredningsstil.

Lofttrappor
Serien med loftstegar kännetecknas av att de är platsbesparande på grund av det lilla utrymmet i rummet. På grund av stegdjupet på en loftstege är en trappa till loftet också en bekvämare lösning jämfört med en stege till loftet. Alla våra loftstegar finns också med ledstänger, så en loftstege är ett utmärkt tillskott till komforten och säkerheten på din loftstege. Alla våra loftstegar är tillverkade av trä - antingen bok eller gran. Ta en titt på OSAKA, BERGEN, KIEL, MADRID, BERGEN och AMSTERDAM om du letar efter en loftstege.

Loftstege
Vår serie med loftstegar kännetecknas av ett särskilt litet utsprång i rummet, vilket gör loftstegen till den mest utrymmesbesparande lösningen jämfört med en loftstege. Eftersom en loftstege är extra platsbesparande är en loftstege därför särskilt användbar i rum med begränsat utrymme. Loftstege-serien är tillverkad av bokträ och finns i tre olika färger: obehandlad natur, vit och svart. Ta en titt på vår 2-sektions loftstege, BEAM-IT-UP® loftstege, svartmålad loftstege, naturfärgad loftstege och vitmålad loftstege om du letar efter en stege till ditt loft.

Platsbesparande loftstege och loftstege
Gemensamt för vårt sortiment av loftstegar och lofttrappor är att de är utvecklade med tanke på platsbesparing, och våra loftstegar och lofttrappor är därför användbara för att skapa tillgång till loftet i rum där utrymmet är begränsat. I sortimentet med loftstegar och lofttrappor kan vissa av våra produkter vara mer platsbesparande än andra, och tumregeln är att en loftstege är mer platsbesparande än en lofttrappa på grund av stegens form och det särskilt lilla utsprång i rummet som en loftstege har. En loftstege är å andra sidan bekvämare att använda än en loftstege, och i synnerhet en loftstege med ledstänger ger extra komfort och säkerhet vid användning.

Lofttrappor och loftstegar i hållbara material
Sortimentet av hemtrappor och loftstegar är tillverkade i trä - antingen bok eller gran. Hos DOLLE kan du få en loftstege eller trappa som är obehandlad eller målad i antingen vitt eller svart, så det finns en loftstege- och trapplösning som passar alla loft och inredningsstilar. Med en obehandlad loftstege eller trappa har du också möjlighet att sätta din egen personliga prägel - en sådan loftstege eller trappa kan t.ex. målas, lackas eller betsas. Gemensamt för sortimentet av loftstegar och trappor är att de alla är tillverkade av FSC®-certifierat trä, så hos DOLLE får du alltid en loftstege eller trappa där hållbarhet har tagits med i beräkningen.

Lofttrappa och loftstege med anpassningsmöjligheter
Vårt sortiment av lofttrappor och loftstegar kan anpassas exakt efter dina behov. I vårt sortiment av hemtrappor och loftstegar kan du fritt välja antal trappsteg för utvalda modeller, medan andra hemtrappor och loftstegar kan förkortas vid behov. Det ger dig möjlighet att skapa en loftstege eller loftstege-lösning som passar just ditt hem. En DOLLE loftstege levereras utan ledstänger, men våra loftstegar har ledstänger, så vårt sortiment av loftstegar och trappor uppfyller olika behov av komfort och säkerhet. Du kan också välja att köpa vårt glidsystem för loftstegar om du vill att din lofttrappa eller loftstege ska glida helt in i väggen när den inte används. Med beslag för loftstege eller beslag för loftstege får du en loftstege med utskjut. Skjutsystemet kan användas till hela sortimentet av vindsstegar och loftstegar, medan skjutbeslaget endast kan användas till loftstegar.

Hur installerar man en loftstege?
När du köper antingen en lofttrappa eller en loftstege från DOLLE medföljer alltid en detaljerad installationsguide för att göra det enkelt att installera din nya trappa eller stege. Om det uppstår några problem under installationen är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa till.

Ska du välja en trappa eller stege till ditt loft?
Om du ska välja en trappa eller en loftstege beror på behovet av komfort och säkerhet samt rummets storlek. Om du letar efter en lösning som maximerar utrymmesbesparingen är en loftstege rätt lösning, medan en loftstege ger dig en bekvämare lofttrappa - men med ett något större utlopp i rummet.

Specifikation
 • Färg: Natur
 • Yta: Obehandlad
 • Brandsäker: Nej, det gör vi inte
 • Golvhöjd - golvhöjd: 245 cm
 • Max. Golvhöjd: 245 cm
 • Hur man använder: Användning inomhus
 • Längd: 254,50 cm
 • Material: Träd
 • Kurs: Tävlingar i ligan
 • Vange djup: 83,40 mm
 • Material för vange: Fyren
 • Tjocklek på kinden: 21 mm
 • Trappans bredd: 40 cm
 • Stegdjup: 83 mm
 • Steg-för-steg-material: Massiv bok
 • Antal steg: 10
 • Steg tjocklek: 17,50 mm
 • Stegbredd: 383 mm


Valbara
 • Utförande: Obehandlad


Läs mer
Varumärke Dolle