Magasinkärra Modell L3 175 kg Gul Hörby Bruk

Luftgummi
ART.NR: 68733104
Praktisk magasinkärra för transport av diverse gods. Den låga egenvikten gör kärran smidig och lätthanterlig. L3 har ett utfällbart och rejält lastplan för större gods och svängd rygg för runt gods.
Läs mer
Hjul:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Magasinkärra Modell L3 175 kg Gul Hörby Bruk

Praktisk magasinkärra för transport av diverse gods. Den låga egenvikten gör kärran smidig och lätthanterlig. L3 har ett utfällbart och rejält lastplan för större gods och svängd rygg för runt gods.Lastplan är även avtagbart. Det breda avståndet mellan handtagen ger god balans och utformningen av bakre röret ger bra greppmöjlighet vid transport i sluttningar och i trappor.

  • Smart konstruktion med svängd rygg (för krukor mm)
  • Maxlast 175 kg
  • Brett användningsområde
  • Tillverkad i Sverige


Du kan använda en magasinkärra inom många olika användningsområden då det är en flexibel och mångsidig kärra. Användningsområdet är brett och används både av proffs och privat på byggen, i industrin, trädgården, kontor, lager med mera.

Kärror som klarar hög vikt
Magasinkärror är konstruerade för att klara av att bära tunga belastningar. De har en hög lastkapacitet och är konstruerade för att hantera olika typer av gods, såsom lådor, pallar eller bulkartiklar. Lastkapaciteten varierar beroende på modell och tillverkare, och det är viktigt att välja en kärra som är lämplig för den specifika belastningen.

Arbeta ergonomiskt med rätt typ av kärra
Magasinkärror är ofta utformade med fokus på ergonomi för att minska belastningen på användaren. Det kan finnas funktioner så som ergonomiskt utformade handtag eller grepp för att minska ansträngningen vid skjutning och dragning av kärran. Dessa funktioner bidrar till att förbättra arbetssäkerheten och minska risken för arbetsrelaterade skador.

Genom att använda en magasinkärra kan du snabbt och smidigt transportera tunga eller skrymmande föremål utan att behöva lyfta dem för egen kraft i famnen. Det sparar tid och minskar belastningen på personalen. Punkter som är oerhört viktiga ur ett arbetssäkerhets perspektiv på många företag.

Används både av privatpersoner och på företaget
Du kan ha nytta av en magasinkärra både i hemmet och på jobbet. Genom att använda en magasinkärra kan du effektivisera hanteringsprocessen av det du vill flytta och öka produktiviteten. I stället för att spendera tid och energi på att bära och flytta saker för hand kan du snabbt transportera dem med hjälp av en kärra. Detta frigör tid och resurser som kan användas till andra arbetsuppgifter. Några av våra kärror, till exempel L3 och trädgårdskärran är mer anpassade för att användas i din trädgård. L3 har en svängd rygg för att lätt kunna köra krukor utan att de åker av. Trädgårdskärran har flera funktioner så som magasinkärra, sopkärra och att man enbart kan använda lastkniven.

Sopkärran förser du med en större soppåse och kan då enkelt rulla med dig den runt i trädgården när du ska rensa och städa. Även i industrier eller på gården är den ett smidigt alternativ när du vill kunna samla upp avfall och skräp på ett enkelt sätt.

Läs mer
Varumärke Hörby Bruk