Mahognyräcke 197 cm PLUS

Finns i flera utföranden
ART.NR: 68303
Mahognyräcke till räcke smig.
Läs mer
Höger/vänster:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Mahognyräcke 197 cm PLUS

Mahognyräcke till räcke smig.

Perfekt finish för din glasterrasslösning. Ledstången är tillverkad i maghoni passar den galvaniserade stålstolpen 45x45mm (med foten till ledstången).

Längd: 197 cm
Bredd: 6 cm
Höjd: 3,6 cm
Läs mer
Varumärke Plus
Leverantörens artikelnummer 20451-15

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.
  • Funderar du på att måla ditt nya staket eller är det dags att måla om ditt befintliga? Det finns några bra saker att tänka på beroende om staketet är byggt med tryckimpregnerat eller obehandlat virke samt om det tidigare varit målat. Vi visar hur du lyckas med att få ett snyggt och hållbart resultat, vilket är viktigt med tanke på hur utsatt ett staket är.
  • Hur praktiskt det än är att låta soptunnorna stå längs vägen, så gör det inte intrycket av huset bättre direkt. Dessutom är det lätt att de blåser omkull under höstens stormar och skapar merjobb för dig. En lätt lösning är därför att bygga ett snyggt soptunnestaket som matchar huset och skapar ordning på din sophantering genom att kärlen får ett eget hem.