Pallkrage Svart 80x120 cm

ART.NR: 151104
Svart värmebehandlad odlingskrage i granvirke för odling i trädgård eller på balkong.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Pallkrage Svart 80x120 cm

Odlingskrage är perfekt att använda för odling i trädgård eller på balkong. Odlingskragen är gjord av granvirke och är värmebehandlad vilket gör att ohyra och andra smittoämnen håller sig borta som annars kan överföras via träet. Pallkrage som det också kallas kan staplas på varandra för att ge bättre jorddjup åt växter som behöver det. I och med att bädden höjs upp så får växterna ett extra gynnsamt läge då växter med långa rötter växer bättre. I en låg odling trivs enbart växter med grunda rötter, till exempel rädisor och sallad. Ju högre bädd, desto större odlingsmöjligheter, och dessutom blir en högre bädd betydligt bekvämare att sköta.

Odlingskrage är speciellt bra att använda i kalla klimat då bäddarna värms upp snabbare. På våren går det därför att kunna börja odla tidigare. Enkelt att sätta ut på gräsmattan, fylla med jord och börja odla. Använd gärna fiberduk över så att värmen och fukten håller sig kvar i odlingskragen.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 406070

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Tänk att kunna stå ute i vårsolen och plantera om sticklingar för att sätta ut lagom till odlingssäsongen drar igång. Det behöver inte vara så svårt men möjligheterna de ger kan göra det både enklare och roligare att dra igång odlingsprojekten. Dessutom behöver du inte dra in jord och stöka ner inomhus med allt vad det innebär. Utomhus är din planteringshörna alltid redo och enkel att städa av.