PANEL CEDER 17,5X140 KÄRNSUND

ART.NR: 611050
Cederträ har en mycket bra formstabilitet och en hög naturlig motståndskraft mot svampangrepp och röta. Cederpanel används därför ofta som ett extra hållbart alternativ vid val av fasadbeklädnad.Minsta ordervärde vid köp av Kärnsunds artiklar är 3000 SEKDu kommer få ett urval med panel på 920–2150 mm.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

PANEL CEDER 17,5X140 KÄRNSUND

Kärsunds ändspontade cederpanel ger flera fördelar så som:
• Professionell finish på ändskarvar
• Mindre spillmaterial
• Snabbare och enklare montering

All cederpanel kan levereras som ett färdigoljat alternativ samt även med brandskydds-
impregnering.

Certifierat trä för ett hållbart och rättvist skogsbruk. Kärnsund Wood Link levererar
miljö- och rättvisecertifierat trä. Handel med certifierat trä ökar träråvarans värde och förbättrar då möjligheterna till ett ansvarsfullt skogsbruk till gagn för miljön, och för de människor som är beroende av inkomst från skogen.

Läs mer
Varumärke Kärnsund
Leverantörens artikelnummer PEFC439175130COPAY

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med generösare regler gällande vad och hur man får bygga på sin tomt så har intresset de senaste åren ökat för att bygga komplementbyggnader. Attefallshuset Louise är ett rymligt fritidshus med en golvyta på över 23 kvm och dessutom ett mysigt loft på nästan 10 kvm. Varför inte bygga ett tonårsboende på tomten eller en gäststuga som du dessutom kan hyra ut och få in en slant på?
  • Ett hus med träpanel som fasadbeklädnad kan varieras nästan i det oändliga, både utifrån val av panelbräda men också hur den monteras. Dessutom kan panelen målas i valfri kulör eller i en kombination av kulörer, vilket skapar ännu flera möjligheter. På så sätt kan ett hus få ett klassiskt uttryck eller en väldigt modern touch. Valet är ditt och det börjar här!