Parkettgolv Ek 1-stav Cheesecake Barlinek

Klickgolv, mattlackad, borstad
Artikelnummer: 650508
Vikt: 23.7
Borstad mattlackad ekparkett i en härligt krämig beige nyans, med en hård och tålig yta.
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Skickas inom
3-4 veckor
574 00 kr /st
st
= 2,77 m2
Parkettgolv Ek 1-stav Cheesecake Barlinek
Borstad mattlackad ekparkett i en härligt krämig beige nyans, med en hård och tålig yta. Den borstade ytan på golvbrädorna ger en lätt naturlig struktur och upplevs genom detta därför lite varmare att gå på. Borstade golv är trendigt och passar med sitt rustika uttryck bra i äldre lägenheter och hus. Ett golv med en borstad yta har ett tunnare slitskikt och kan därför inte slipas lika många gånger som ett oborstat.

Sortering

Golvet har en varierande ådring med levande utseende och naturliga, livliga färger och färgnyanser. Sunda kvistar samt medelstora och små spacklade kvistar får förekomma. Ytved tillåten längs kanterna. Små brister i trä samt i lagningar är möjliga på borstade ytor.

Beställ golvprov

Köp hem ett eller flera golvprov för att i lugn och ro bestämma vad som passar bäst i ditt hem. Klicka här för att beställa.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.

Lack och slipning

Slitskiktens tjocklek: 2,5 mm.
Lackens slitstyrka: > 3000 varv (Tabertest med fallande sand)
Slipning: Slitskikten kan slipas 1-2 gånger beroende på golvets slitage och möjliga skador. Slipningen bör utföras av fackman. Tänk på att golvet inte är genomfärgat.
Snabba fakta
Nyans Ljus
Ytbehandling Matt lack
Klicksystem 5Gc
Reflektionsförmåga 0.5
Varumärke Barlinek