Parkettgolv Ek 1-stav Svalbard Sublime Pergo

PerfectFold 3.0, Stay Clean Technology, extra mattlackad, 1,936m2/pkt
Artikelnummer: 651808
Vikt: 20
Parkettgolv Svalbard Sublime 1-stav är ett ljust trägolv med rustik charm.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
2-5 vardagar
799   kr /m2
st
Parkettgolv Ek 1-stav Svalbard Sublime Pergo
Parkettgolv Svalbard Sublime 1-stav är ett ljust trägolv med rustik charm. Svalbard-plankorna är både långa och breda med fina stora kvistar och sprickor. Det här golvet ska du välja om du vill ge rummet en livlig karaktär med färg och struktur. Detta golv är perfekt för alla hem!

Med sin grund i svenska Perstorp AB är Pergo idag nästintill synonymt med högkvalitativa och slitstarka laminatgolv över hela världen. Förutom att ha uppfunnit det moderna laminatgolvet sitter man även på en mängd patenterade innovationer såsom TitanX, ytskiktet som gör det praktiskt talat omöjligt att slita ut ett Pergo-golv, samt PerfectFold, en läggningsteknik som drastiskt minskar läggningstiden.

Efter att i nästan ett halvt sekel uppfunnit, framtagit och utvecklat konstformen kring laminatgolven har Pergo sedan ett par år tillbaka även gett sin in på trä- och vinylgolvsmarknaderna där man snabbt gjort sig ett respekterat och etablierat namn. Allt som allt erbjuder Pergo golv som alla har kapacitet att motstå vardagens slitage och utmaningar, men som även står emot tidens tand.

Notera att detta golv har fått en uppdaterad tjocklek, dvs. 13 mm istället för tidigare 14 mm.
OBS: notera att golv med tjocklek 14 mm inte kan läggas tillsammans med golv med uppdaterad tjocklek på 13 mm. Har man således tidigare köpt golvet med tjocklek kan man inte genomföra kompletteringsköp med den nya tjockleken.
Snabba fakta
Varumärke Pergo