POLLARE APOLLO LIGHTSON

3000K 3W LED IP65
Artikelnummer: 293817
Vikt: 0.6
Perfekt för dig som älskar skandinavisk design och letar efter en nättare lampa till din kruka, rabatt eller gång. Med skärmen på skapar du en känsla av hemtrevnad runt din uteplats samtidigt som skärmen fungerar avbländande längs gångar och vid trappor.
Välj butik för att se lagerstatus
Skickas inom
1-3 vardagar
Hämta i butik
Från
429   kr /st
G
st
POLLARE APOLLO LIGHTSON
Perfekt för dig som älskar skandinavisk design och letar efter en nättare lampa till din kruka, rabatt eller gång. Med skärmen på skapar du en känsla av hemtrevnad runt din uteplats samtidigt som skärmen fungerar avbländande längs gångar och vid trappor. Du kan också placera den över något du vill framhäva speciellt i din trädgård, som ett fågelbad eller ett konstverk på marknivå. Då får du ett direkt neråtljus på ditt objekt. Med skärmen av får du en ljuspelare som skapar ett allmänt sken, vilket blir effektfullt i ett lågt prydnadsgräs eller runt trädgårdsdammen.

Garden Plug & Play från LightsOn

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr.

Glöm inte transformator

Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare!

Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Specifikationer

12 volt AC
3 watt LED (integrerad ljuskälla)
75 lumen
IP44
Rundstrålande spridning (360°)
Varmvitt ljus (3000°K)

Svart pulverlackerad aluminium, akrylglas
45 cm hög
70 cm gummikabel
2-in-1
Snabba fakta
Varumärke LightsOn