PREMIUMPOLLARE SATURNUS LIGHTSON

3000K, 4W, LED
Artikelnummer: 293813
Vikt: 4
En svart klassisk premiumpollare som skapar struktur och ledljus längs med gångar, garageuppfarten och vid entrén. Den är också ett fint komplement i växtlighet där du inte önskar använda markspotar utan vill få ljus högre upp och skapa ett allmänt belyst område i trädgården.
Välj butik för att se lagerstatus
Skickas inom
1-3 vardagar
Hämta i butik
Från
1299   kr /st
G
st
PREMIUMPOLLARE SATURNUS LIGHTSON
En svart klassisk premiumpollare som skapar struktur och ledljus längs med gångar, garageuppfarten och vid entrén. Den är också ett fint komplement i växtlighet där du inte önskar använda markspotar utan vill få ljus högre upp och skapa ett allmänt belyst område i trädgården. Där snön täcker marken vintertid och lägre lampor då "försvinner" kan Saturnus vara ett bra alternativ.

Garden Plug & Play från LightsOn

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr.

Glöm inte transformator

Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare!

Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Specifikationer

12 volt AC
4 watt LED (E27 filament ljuskälla)
350 lumen
IP65
Rundstrålande spridning (360°)
Varmvitt ljus (3000°K)
Svart pulverlackerad rostfritt stål
90 cm hög ovan mark (markspett ingår)
70 cm gummikabel
Snabba fakta
Varumärke LightsOn