PROVBIT STAKET FOREST 120 WOODPLASTIC

Finns i flera färger
ART.NR: 6445529
Detta är en provbit till staket Forest från WoodPlastic.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

PROVBIT STAKET FOREST 120 WOODPLASTIC

OBS! Detta är en provbit till staket Forest från WoodPlastic.

Nedan följer info om produkten som provbiten tillhör:

Nu behöver du inte längre måla och fixa med ditt staket. Det här ett underhållsfritt staket med tydlig skogsstruktur på båda sidor. Det är en elegant och bredare profil som också bidrar till en snabbare montering.

Fördelar med staket från WoodPlastic

Staketet är tillverkad i 100% återvinningsbart material som består av 60% träfiber och 40% högkvalitets, giftfria HDPE-polymer. Materialet ger ett hållbart staket som inte ändrar form under livslängden, inte behöver målas eller oljas och är fritt från stickor. Dessutom är golvtrallen slitstark mot regn, snö, frost och UV-strålning.

Egenskaper

- Behöver aldrig ytbehandlas
- Hög motståndskraft mot väder och vind
- Materialet ändrar inte form under livstiden
- 100% återvinningsbar
Läs mer
Varumärke WoodPlastic
Leverantörens artikelnummer 3F1203602-S

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett räcke är först och främst till för att förhindra olyckor, men är självklart också ett roligt projekt som kommer att bidra till din altans karaktär. Beroende på om du vill ha ett räcke som är vindskyddande, högt eller lågt måste konstruktionen anpassas därefter. Ett ribbstaket blir mer skyddande från både vind och insyn jämfört med exempelvis ett krysstaket.
  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.
  • Funderar du på att måla ditt nya staket eller är det dags att måla om ditt befintliga? Det finns några bra saker att tänka på beroende om staketet är byggt med tryckimpregnerat eller obehandlat virke samt om det tidigare varit målat. Vi visar hur du lyckas med att få ett snyggt och hållbart resultat, vilket är viktigt med tanke på hur utsatt ett staket är.