Redskapshållare Elzink med Krok Habo

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687251995
Denna robusta redskapskrok är tillverkad av slitstarkt stål och är designad för att hjälpa dig hålla ordning i ditt förråd, garage eller trädgårdsbod. Hooks gör det enklare att organisera och ger en tillgänglig plats för en mängd olika verktyg och tillbehör.
Läs mer
Storlek:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Redskapshållare Elzink med Krok Habo

Denna robusta redskapskrok är tillverkad av slitstarkt stål och är designad för att hjälpa dig hålla ordning i ditt förråd, garage eller trädgårdsbod. Hooks gör det enklare att organisera och ger en tillgänglig plats för en mängd olika verktyg och tillbehör. En enkel lösning för ett prydligt och funktionellt utrymme.

  • Håll ordning på dina verktyg och redskap
  • Idealisk för sopborstar, tågvirke, och trädgårdsredskap


Mångsidiga Redskapshållare för Varje Förvaringsbehov
Vårt omfattande utbud av redskapshållare är designat för att möta de mest skiftande behoven, från den enklaste hushållsförvaringen till den mest krävande professionella användningen. Oavsett om du behöver hänga upp din cykel för att spara plats, organisera dina trädgårdsredskap, eller hålla dina verktyg inom räckhåll, har Habo den perfekta lösningen för dig. Våra produkter är inte bara funktionella, utan de är också tillverkade av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet och pålitlig användning under många år.
  • Tillgodose alla typer av förvaringsbehov, från hem till professionell användning
  • Spara plats och organisera effektivt med enkla upphängningslösningar
  • Högkvalitativa material säkerställer hållbarhet och tillförlitlig användning över tid


Specifikationer
  • Ytbehandling: Elzink


Läs mer
Varumärke Habo